Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

1. Tko je izvor života?

Biblijski Činjenice

83_cesta_ke_kristu.jpg

1. Tko je izvor života?

Dodano: 07.09.2010
Pregleda: 141418x
Teme: Biblijski Činjenice
PrintTisk

Naš nebeski Otac izvor života, istine i radosti. Prekrasna zemlja, nije nosio bilo tragova razaranja i kletve grijeha. Cijela prekrasna priroda pokazuje veliku Božju ljubav. Sve je savršen za potrebe ljudi i svih živih bića, ljubav nam je Bog dao da živimo ono što nam treba. Bog je stvorio čovjeka sveta i sretna. Kad prijestup Božjeg zakona dovest će u svijetu razaranja i smrti.

Bog želi našu patnju, ali jer imamo slobodnu volju, nas obvezuje na naše grijehe. U svojoj ljubavi za nas prolazi kroz ovu bol s nama i pokušava pokazati nam put, pruža nam, nazovite nas sa svojim potpore mogu dobili osloboditi od grijeha. Bog je Ljubav - to je kao da je napisano u prekrasnoj prirodi. U svakom cvijetu, miris šume, pjev ptica, svi pokazuju brigu o Bogu i našu želju da nas učini sretnim.

Ali Sotona staviti humanost spektakle obmane i Stvoritelja kao stroge, teško i okrutnog suca koji čeka kako bi se kazniti grijehe naroda. Zato je Isus došao za nas ljude na zemlji za uklanjanje naočale, koje taman veliku Božju ljubav prema nama. Sin Božji je došao s neba, dakle, da Otac nam otkrili.

Ivan 1,18 - nitko nije vidio Boga, rođen Sin, koji je u očevu ruku, on ga portretirao.

Matej 11:27 - Sve mi se Otac moj, i nitko ne pozna Sina doli Otac, i nitko ne zna ni Otac, Sin i onaj kome Sin hoće da ga objaviti.

14 siječnja, 8-11 - Gospodin Filip mu je rekao, "samo kad Pokaži nam Oca." Filipe, "rekao je Isus," tako dugo s vama i znam da li me? Tko je vidio mene, vidio je i Oca. Kako možete reći: Pokaži nam Oca '? Ne vjeruješ li da sam ja u Ocu i Otac u meni? Riječi koje vam kažem, ja osobno ne kažem. To je Otac koji prebiva u meni, on ima te stvari. Vjerujte mi, ja sam u Ocu i Otac u meni, samo zbog radi mene povjerenja.

Isus Krist hodao i izliječi bolesne, s velikim suosjećanjem pomoći svima koji ga trebaju. Ljubav, milosrđe, suosjećanje i duboku sućut mu je u svakoj akciji. On je uvijek bio pristojan, izbjegavajući oštre riječi i pažljivo postupao s ljudskim emocijama. Osudili su ljudske slabosti, ali ozbiljno prekorio licemjerje, nevjere i nepravde. Ali, to uvijek činio, sa suzama u očima i emocija u njegov glas. Njegov život bio je odricanja i ljubavi. Iako je zadržao dostojanstvo i veličanstvo Božanskog, bio je svaki čovjek za njega rijetki i skupi.

Kristova osobnost i karakter je posve isti kao i ona nam je pokazala njegov život. Priroda Bog Otac je u potpunosti slaže sa prirodom Isusa Krista. Također teče od Oca milosrđa srca božanskom, što se otkriva u Kristu.

Milosrdan i milostiv je Isus, Spasitelj - Bog je otkrio tijelo.

1 Tim 3,16 - Tajne pobožnosti je nedvojbeno velik: On, očitovan u tijelu, opravdan u Duhu, pokazao anđeli, Navještenje poganima, vjerom prihvaćena u svijetu i pokupiti slavu.

Krist je živio, patio i umro, tako da nas otkupi. Bog je počinio to Njegov ljubljeni Sin je došao iz svjetske slave na korumpirane svijet grijeh, lijevo čast i slavu i iskusni uvrede, poniženja, mržnje i smrti. On, koji je bio identičan s Bogom, duša je osjećala da je grijeh strašno odvajanje uzrokovan između Boga i ljudi. Ova velika žrtva bila prekrasna očitovanje Očeve ljubavi za nas, Krist je postao posrednik preko kojeg je Bog izlio svoju veliku ljubav za grešne svijetu. Samo svojih žrtava samo Bog može očistiti od grijeha svih koji vjeruju u njega.

Sjetimo veliku cijenu za naše otkupljenje i novu poziciju, koja se nudi za nas. Sin mi smo robovali sotone, nego žrtve Isusa Krista, može ponovno postanu djeca Božja - Djeca nebeskog Kralja. Takva ljubav ne može suočiti ništa!

Izvod iz knjige Put do Krista - EG White


Povezani članci iz kategorije - Biblijski Činjenice

Video - Isus

199_film_jezis.jpg ISUS John Heyman je pregledan i najviše prevedene filma u kinu povijesti.Ovaj film je povijesno usko o životu Isusa Krista.Tko je Isus? Ovo pitanje pokušava odgovoriti priznati producent John Heyman. On ...
Dodano: 03.11.2010
Pregleda: 275829x

Pokajte se - to je sada najvažnija stvar!

484_pokani.jpg Matej 4,17 - Otada je Isus počeo propovijedati: "! Pokajte se kraljevstvo nebesko blizu!"Kad je Isus Krist, a Ivan Krstitelj propovijedao u blizini kraljevstvo nebesko, prvi se zove i pozvao ljude ...
Dodano: 25.09.2011
Pregleda: 225892x

Ostalo dan, subota ili nedjelja?

60_sunday_saturday.jpg Što je pravi dan odmora, subota ili nedjelja?Često, razgovor u kršćanske crkve, što je pravi dan odmora. Većina crkava, kršćanska udruga posvećuje u nedjelju, samo mali rukovet od subote. Zašto u ...
Dodano: 02.08.2010
Pregleda: 630807x
Preporučena

Bogatašu i Lazaru siromašnih - Luka 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Iznad ovom poglavlju puzzle mnoge ljude - jer oni zaboravljaju da je to usporedba.Kao i drugi prispodobama, Krist je došao na život zastupljenost bogatih i siromašnih Lazar života očekivanja svojih slušatelja.Luka ...
Dodano: 05.10.2010
Pregleda: 306521x

Video - potrazi za istinom - naš budući dom

406_nove_nebe.jpg Što Biblija kaže o nebu i novoj zemlji, koji je obećao vjernicima? Kako će naša budućnost izgledati kao kod kuće? ...
Dodano: 04.04.2011
Pregleda: 144543x

Hr.AmazingHope.net - 1. Tko je izvor života?