Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Big Bang roztříská nešto, a ne graditi.

Evolucija ili Stvaranje?

365_velky_tresk_evoluce.jpg

Big Bang roztříská nešto, a ne graditi.

Dodano: 23.02.2011
Pregleda: 148080x
Teme: Evolucija ili Stvaranje?
PrintTisk

Mnogi sada vjeruju da je svemir nastao u jedan veliki prasak. U stvari, bakalar razbiti u nešto, a ne graditi. Danas, jasno pokazuje da je svemir projekcije, a u ovom projektu, Big Bang-- veliki prasak - nije imao kreativnu ulogu. Mnogi astronomska promatranja i proračuni ne idu s ovom teorijom svi zajedno.

Svemir je strukturiran, homogena. Ali to ne odgovara homogene pozadinsko zračenje (rezidualne mikrovalnog zračenja na temperaturi od 2,7 K), odnosno dinamiku udaljene eksplozije. Nije sigurno je li svemir zaista širi. Redshift galaksija može se tumačiti na drugi način, a njegova veličina je ponekad u sukobu s mase objekta.

Godine 1986, R. Brent Tully (University of Hawaii) su pokazali da postoji strip "super Swatch" galaksija 300 milijuna svjetlosnih godina duge i 100 milijuna svjetlosnih godina debela, proteže na udaljenosti do 1 milijarda svjetlosnih godina, a među njima Postoji mnogo praznih mjesta 300 milijuna svjetlosnih godina. Godine 1991, Will Saunders i 9 drugih astronomi objavili rezultate mjerenja cijelo nebo crveni pomak Infracrveni astronomski satelit. Tako je došao na vidjelo mnogo više masivnih galaksija super nego što je to objasniti Big-Bang teorija.

Neki od teorije velikog praska, astronomi nikada nisu prihvatili. Međutim, ova odijela razvojnoj perspektivi, u kojoj su svi po sebi razvija. Dakle, to je strasno časte u ovom scenariju, hipoteza o "blow up" svemir ikada snimljen - ne odgovara činjenicama, ali dogma.

Smatra se da je maleni nepoznato "nešto" jednom davno, od potpuno neshvatljivo razloga ", kazao je eksplodirala". To je bilo dovoljno da bi se svemir i mi ljudi, sve u savršenom radnom stanju?

To je vrlo znatiželjan kako teorija evolucije, samo je izvorno žive predmeti postupno primijeniti na nežive materije. Nemojte razvijati samo bakterije, riba peraja, oči, krila i mozga, ali zvijezda, planeta, galaksija, elementi sustava Mendeljejeva - baš sve, cijeli svemir. Ali, zapravo vidim da je sve stagnira, degenerira, dobi, sruši, ruši i umire!

Originalna ideja o evoluciji na temelju promatranja u divljini. Evolucionisti su, dakle, odgovorni objasniti da li nebeskih tijela također omogućuju prirodne selekcije i opstanka najjačih, seksualne selekcije na muške i ženske borbe. To je ono što prirodne selekcije promatrana u svemiru, kada je njegovo ponašanje pojam posuđene iz evolucijskih biologa.

Doista, veliki prasak u svemiru pripada akademskog polja, kao i druge fantasy evolucijske teorije. Sve pretpostavke su dozvoljeni, ali ne i ideju inteligentno stvorenje! "

Izvor: http://kreacionismus.cz/hewer/

Dok Biblija pruža prekrasan i točne evidencije o "laboratorijskim uvjetima", kako stvaranja je uzeo mjesto. "Voda Planet, koji se nalazi u dubokom svemiru, ledena planeta ekstremno niske temperature koji vladaju u svemiru, ne svijetli zvijezda -. Sunca, zamrzava sve tvari, čak i plinova.

Dugogodišnji "lik" u "laboratoriju izvješće" o događajima kaže da je lebdio nad vodama od Duha Božjega. 4,24 U stihovima Ponovljenog zakona i Izaija 64, 3, čitamo nešto o prirodi Boga, to je. Iz ovog opisa, smo saznali da Bog daje toplinske energije za promjenu planeti. Dakle, on je počeo da topiti planeti Zemlji.

Više u članku: Otapanje leda na naš planet - Biblija daje veliki "laboratorij bilješke"

Job 38,4-13 - Gdje si bio kad sam osnovao zemlju? Samo mi recite kada ste razumjeli. Tko je odredio dimenzije? Sigurno znate! Tko je mjerač brzine to? Ugrađeni u ono što su osnove? Tko je položio kamen-uglu, kada zvijezde jutarnje pjevao zbor i svi sinovi Božji uzvikivali s radošću? Tko je na more s vrata zatvorena, kad je spewed izbavio iz utrobe, kad sam nakićeni oblak oblak povije u pelenice kao da sam morao postaviti granice svoje, posadi vrata na vrata i rekao: Ovo je mješoviti ovdje , i dalje, vaše nabrekle valovi razbiti ovdje? On je naredio jutro ste ikad, ikad mjestu izložiti Aurora, uzeo poda do rubova i ništa od toga požurili?

Job 42, 1-6 - posao je Gospodin rekao: ". Ja priznati da niste svemoguć i da ne ometaju svoj um ste pitali:" Tko je zamagle moje namjere, a ipak ne znajući "Da, ja? govorio o tome što nisam imao pojma o tajnama koje su izvan moje razumijevanje. Rekli ste: 'Slušaj ja govorim, ja ću te pitat', a vi proglasiti za mene. "Do sada sam samo čuo o tebi ti reći sad, ali ja vidim svojim očima. Dakle, to ponižava - u prah i pepeo se kajem! "


Povezani članci iz kategorije - Evolucija ili Stvaranje?

Tragovi života u svemiru je u potrazi za više od jednog stoljeća uzalud

356_vznik_zovota_vesmir.jpg Mnogi vjeruju da je život mogao razviti na drugim mjestima u svemiru. U stvari, postoje tragovi života su u potrazi za više od jednog stoljeća potpuno uzalud, i to samo zbog ...
Dodano: 17.02.2011
Pregleda: 146843x

Evolucija vs Creation

82_latimerie-podivna.jpg Jeste li se ikada pitali što podrijetlu čovjeka uči u školama i ono što se općenito vjeruje? Kako je došla do evolucijske teorije i zapravo temelji na činjenicama ili je Darwinova ...
Dodano: 07.09.2010
Pregleda: 170575x

Beskonačni Universe

455_mlhovina_orion.jpg Dragi čitatelji. Kad kažem riječ svemira, kao što smo podsjetiti zvijezde, mjesec, sunce i plavo nebo iznad glave. A ako mislimo, i divite se kako je sve moglo doći. No, kad ...
Dodano: 30.07.2011
Pregleda: 177980x

Otapanje leda na naš planet - Biblija daje veliki "laboratorij bilješke"

369_planeta_zeme.jpg Postanak 1,2 - zemlja je bila praznina i prazna, tama se prostirala nad ponor, i lebdio nad vodama Božjeg Duha."Voda Planet, koji se nalazi u dubokom svemiru, ledena planeta ekstremno niske ...
Dodano: 25.02.2011
Pregleda: 170907x

Tisuće znanstvenika tvrde da je život mogao nastati slučajno, iz nonliving materije

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Mnogi ljudi danas vjeruju da je život nastao iz materije nonliving-free program i slučajnost. U stvari, život na bilo koji način to moglo dogoditi.To nije moguće sada tvrdi tisuće znanstvenika, a ...
Dodano: 11.02.2011
Pregleda: 152697x

Hr.AmazingHope.net - Big Bang roztříská nešto, a ne graditi.