Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Bivši papa Ivan Pavao II. će biti proglašen svetim - Što je Biblija?

Trenutna zbivanja u svijetu

316_vatikan.jpg

Bivši papa Ivan Pavao II. će biti proglašen svetim - Što je Biblija?

Dodano: 18.01.2011
Pregleda: 159578x
Teme: Trenutna zbivanja u svijetu
PrintTisk

Sadašnji papa Benedikt XVI. odobrio je dekret u kojem je njegov prethodnik Ivan Pavao II. priznaje izvršenje čudo. To može biti bivši papa službeno proglašen blaženim. Priznavanje čudo je potrebno za beatifikaciju pokojnika. Ivan Pavao II. je potvrdio kao čudotvoran lijek francuski časna sestra Marie Simon-Pierre, koji su patili od Parkinsonove bolesti. Čak i liječnici priznaju da časne sestre ne može izliječiti osim molitve bivšeg pape.

Izvor: tn.cz

Let's vidjeti što Biblija kaže.

Biblija ističe da je samo jedan vrijedan obožavanja i klanjanja Svetom Boga i njegova Sina Isusa Krista. Mojsije primio na planini Sinaj, Bog je upisao deset zapovijedi - od kojih je potonji zabranjuje obožavanje ništa ili bilo tko drugi osim Gospodina.

Izlazak 20,4-6 - Ne generirati idol u obliku išta gore na nebu, dolje na zemlji ili u vodama pod zemljom. Ne sliniti ih i služe za ja, Jahve, tvoj Bog sam ljubomoran Bog. Kazni zlodjela otaca na djeci do trećeg i četvrtog koljena onih koji me mrze i pokazuje milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi.

Koliko je važno je to zapovijed u Starom zavjetu? Okolna narodi bogoslužje uvijek su idolima i kipovima. Izraelska nacija klanjati samo živi i pravi Bog.

Izaija 45,22 - Turn me, da li ste spremili, svi krajevi zemlje - jer ja sam Bog i nitko drugi.

Knjiga Izlaska 34,14 - Ne smijete obožavanja drugog Boga, jer Jahve, čije ime je ljubomoran, je ljubomoran Bog.

2. Kraljevima 17,36 - Samo je Jahve koji sam te izveo iz Egipta s velikom moći i ispruženom mišicom, njegova samo čitati, da mu se klanjaju i njegove žrtve.

Ono što je važno za tri mladića iz knjige Daniel klanjati samo pravi i živi Bog ne pokloniti pred kip? Čak i po cijenu gubitka života ostao vjeran drugu zapovijed.

Daniel 3,18 - A ako ne, uzeti na znanje, o kralju, da ćemo poštovati svoje bogove i zlatni kip koji je ustao, nije luk . "

Daniel 3,28 - Nabukodonozor, a zatim je rekao: "Neka je blagoslovljen Bog Sadrach, i Mesach Abedneg, koji je poslao svog anđela i izbavio svoje sluge koji je pouzdan prkositi čak i kraljevski nalog i da bi radije svoje živote nego slaviti i služiti različitim bog! od Boga.

Ono što je napisano o bogoslužje i klanjati u Novom zavjetu?

1 Kor 8,6-7 - SAD-u je samo jedan Bog - Otac, od koga je sve, a mi za njega, i jedan Gospodin - Isus Krist, po kojemu je sve, i mi po njemu. Sve, ali to znanje je napravio.

Efežanima 3,14-15 - Dakle, ja saginjem koljena pred Ocem, čije je ime bilo koje obitelji na nebu i na zemlji.

1 Timoteju 2,5-6 - Jer jedan je Bog i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovjek Krist Isus, koji je dao sebe otkupninu za sve ljude. Svjedočanstvo je došao u pravo vrijeme.

Otkrivenje 7,20 - Ostali ljudi koji umiru tih udaraca, međutim, nisu se pokajali za djela svojih ruku nije zaustavilo štuju demone i idole od zlata, srebra, bakra, kamena i drveta, koji se ne može vidjeti, čuti ili ne ići.

Otkrivenje 4,10-11 - obožavati onoga koji živi u vijeke vjekova i baci svoje krune pred prijestoljem govoreći: "Ti si dostojan, Gospodine, primiti slavu i čast i moć, za vas je stvorio sve stvari koje će imaju vaš urednik i dalje postoje. "

Što je štovanje i klanjanje on kaže da je Isus Krist?

Luka 4,7-8 - Kad sam obožavanje, to će biti sve tvoje. "Isus mu odgovori:" Pisano je: "Gospodine, moj Bože, ti ćeš klanjati i služi mu samo jedan '."

Matej 4,9-10 - "Ja ću vam dati sve", rekao je, "kada padne dolje i klanjati mene." Gubi se, Sotono! ". On je rekao da mu Isus:" Pisano je: "Gospodine, moj Bože, ti ćeš klanjati i služi mu samo jedan '."

Što je apostol Petar kaže?

Dj 10,25 - Kad je Petar htio doći na, Cornelius došao mu u susret, on je pao na njegove noge i pokloni. No, Petar ga podiže govoreći: "Ustani ti i ja sam samo čovjek!"

Što je slavljenje i obožavanje anđela reći?

Otkrivenje 19,10 - onda sam pala na nogama, ja mu se poklonim, ali on mi je rekao: "Pazite, ne sam sluga Božji, kao i vi i vaša braća, koji imaju svjedočanstvo Isusovo Bogu se pokloni!.!" No, svjedočanstvo Isusovo duh je proročki.

Prije klanjanja slike, skulpture i idole raznih oblika (Djevice Marije, svetaca), upozorava nas jasno drugi zapovijedi Dekaloga, koje Vatikan isključeni iz njegova verzija Dekaloga. Biblija na mnogim mjestima, dovršiti, postoji samo jedan Bog i jedan posrednik između Boga i nas, Isusa Krista. Svako štovanje svetaca, kipova i slika je idolopoklonstvo, što Bog naš Stvoritelj je odvratan!


Povezani članci iz kategorije - Trenutna zbivanja u svijetu

Misteriozne smrti životinja u svijetu

396_uhyn_ryby.jpg Od kraja prošle godine, postoje tajanstvenoj smrti različitih vrsta širom svijeta. Oni umiru iznenada u velikom broju i bez jasnog uzroka. Uzrok još nije većinski nikakvih tragova. Što uzrokuje takve masivne ...
Dodano: 24.03.2011
Pregleda: 224632x

Super solarna oluja u 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super solarna oluja će ugroziti Zemlju infrastrukture u 2013U 2013, zaprijetio je u NASA-Earth jaka solarna aktivnost, koja proizvodi super solarna oluja može paralizirati i komunikacije i navigacijskih satelita, ali i ...
Dodano: 06.10.2010
Pregleda: 182430x

Kina evangelizacijskom ostatak svijeta - pokret (natrag u Jeruzalem)

284_china_globus_vlajka.jpg Za povratak u Jeruzalem viziju tisuće kineske su spremni umrijeti. Barem bismo trebali saznati zašto. Napoleon je jednom rekao: "Kada Kina pomiče, mijenja lice svijeta." Danas te riječi postati stvarnost zahvaljujući ...
Dodano: 06.12.2010
Pregleda: 168074x

Glad u svijetu

158_hladomor_ve_svete.jpg UN-a: Broj gladnih u svijetu premašuje bilijun i zbog ekonomske krizeKombinacija hrane i ekonomska kriza uzrokovala je broj gladnih u svijetu premašuje bilijun. U odnosu na prošlu godinu broj je porastao ...
Dodano: 01.10.2010
Pregleda: 328691x

Što se događa u arapskim zemljama - bit će još jedan egzodus?

370_arabske_zeme.jpg Veliki protuvladinih prosvjeda hit u posljednja dva mjeseca, velike dijelove Bliskog istoka. Prosvjednici su prosvjedovali protiv loših uvjeta života, politička korupcija, visoka nezaposlenost, ograničenje ljudskih prava i sloboda informacija.Najveći nemiri su ...
Dodano: 25.02.2011
Pregleda: 149790x

Hr.AmazingHope.net - Bivši papa Ivan Pavao II. će biti proglašen svetim - Što je Biblija?