Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Broj Zvijeri 666, žig Zvijeri i pečat Božje

Proroci u Bibliji i danas

447_666.jpg

Broj Zvijeri 666, žig Zvijeri i pečat Božje

Dodano: 17.07.2011
Pregleda: 442385x
Teme: Proroci u Bibliji i danas
PrintTisk
447_666.jpg448_666_mitra.jpg

U prethodnim člancima koje smo proučavali, koji je, prema Danielu 7 i Otkrivenja 13. poglavlje Poglavlja zvijer ponekad neprimjereno. Prema dokazima koje nam je dao sama Biblija, je zvijer, gdje izlazi iz mora i malom kutku vjerskih političke moći, koja je i papinske sustav!

Ime, broj zvijeri

Mnogi ljudi se pitaju što znači broj 666 i shodno pokušava identificirati zvijer. Kao što smo već pisano, ali mora pristati na sve prepoznatljive znakova koji se spominju u Bibliji, a broj 666 je jedan od likova - broj zvijeri.

Otkrivenje 13,18 - Trebate mudrost. Tko razumije i brojati broj zvijeri, jer to je čovjekov broj. Taj broj je 666

Već smo je rekao da je zvijer je papinski sustav, a ne pojedinog vjernika, već sustav koji dovodi do lažne obožavati.

Jedan od Papina naslova "Filii Dei Vicarius" što u prijevodu znači "sin Božji predstavnik".

Na temelju jednog biračkih djelovanja na Katoličke časopis čitateljima je rekao: "Naša nedjelja posjetitelja", od 18. travnja 1915 da: "papinske mitre (ispravno tijara) su s ugraviranim slovima" Filii Dei Vicarius. "

Ova oznaka, koji je već sama po sebi je blasfemija, imenom Zvijeri.

Otkrivenje 13,17 - tako da nitko ne može kupovati ili prodavati, osim ako se znak - ime Zvijeri ili s brojem imena njezina.

Prema podacima u stihovima 17 i 18 daje broj imena 666. Kao iu latiničnim slovima su numeričke vrijednosti u isto vrijeme, samo zbrojiti.

Izračun brojeve mogu se naći u mačaka u foto galeriji.

To je proročanstvo odnosi na "Antikrist". Grčke riječi "Antikrist" znači onaj koji stavlja na svoje mjesto "Bog je pomazanik". Drugim riječima "Antikrist" je navodno predstavnik Sina Božjega - upravo ono što papa radi pravo!

Isus Krist nakon svoga uzašašća, ali samo pravi veliki svećenik u nebeskom svetištu:

Hebrejima 8:1-2 ​​- to je glavni, što mi govori, međutim, da imamo takav visoki svećenik koji je s desne strane prijestolja Veličanstva na nebu. On je sluga istinske svetište - stajalište da čovjek nije protivila, ali je Jahvina.

Ovdje posreduje žrtvenu krv Isusa, njegove dnevne put do prijestolja milosti, nebeski Otac (Iv 14, 6,13,14: Rimljani 8:34), na koje možemo nastaviti bilo koje vrijeme, bez posredovanja druge osobe, samo kroz molitvu u vjeru i povjerenje u mirenja krvi Kristove. (Hebrejima 4, 14 - 5:10) Nitko ne može biti posrednik.

Mark of the Beast

U Bibliji su opisani od strane onih koji prihvaćaju znak Zvijeri. Ima onih koji drže Božje zapovijedi. Oni su ti koji primili žig Boga, pečat Boga, i oni osvojili žig Zvijeri.

Otkrivenje 14,12 - Trebate ustrajnost svetih koji čuvaju Božje zapovijedi i Isusove vjere.

Otkrivenje 7,3-4 - "! Nevolji ne zemlji ni moru ni drveću, osim ako označite sluge Boga našega na čelima" I čuo sam broj zapečaćene 144 tisuća njih su identificirani iz svih plemena sinova Izraelovih.

Otkrivenje 15,2 - kao da sam vidio more staklo pomiješano s ognjem, i one koji pokoriti zvijeri, preko slika i preko broja njegovo ime.

Mark of the Beast je u izravnoj suprotnosti s Božjim pečatom, jer obje moraju biti postavljeni na ljudsko čelo. By razumijevanje Božje, otkrit će bit pečat znak zvijeri.

Ezekiel 9,4 - "Prođite kroz grad, prošetati Jeruzalemu", rekao je Gospodin ", i stavi znak na čelu onih koji stenjati i uzdisati nad sve grozote koje su počinili u gradu."

Ponovljeni zakon 6,6,8 - Neka ove riječi koje sam vam povjeravam danas, ostat će u vašem srcu. Priveži ih sebi kao znak na tvojoj ruci i kao bend na čelu.

Biblija je Božja znak označena lica onih koji odbijaju sudjelovati gnusobe i kaznenih djela protiv Božje volje. Kad Mojsije dao Deset zapovijedi, Bog je jasno naznačeno da su te zapovijedi mora biti znak na ruku i čelo, da ih je nosio u obzir (znak na čelu) i praksa njima (ruku znak). Ali zvijer želi staviti svoj znak na našim rukama i čelu: proizlazi da znak zvijeri u suprotnosti s Božjim zapovijedima.

Izlaska 13,9 - i imat ćete znak na ruci i kao spomen između očiju, da je Zakon Jahvin je ostao u ustima, jer vas Jahve izbavi iz Egipta moćnom rukom.

Mark of the Beast je suprotno od Božje znak - to znači da prijestup Božje zapovijedi kao Božji pečat - znak njegovog ugovora nalazi se u Božje deset zapovijedi. Koja je zapovijed Božjeg pečata, ali ponekad neprimjereno? I zvijer, koju zapovijed za zloporabu svojih znak?

Božjeg pečata

Da bi se službeni, pravni dokument mora nositi pečat zakonodavnog tijela. Ona mora sadržavati tri stavke:

1. naziv zakonodavca, 2 naslov zakonodavca, 3 teritorij na koji se zakon primjenjuje.

Deset zapovijedi nalazimo četvrti, zahtijevaju poštivanje sedmi dan subotu kao dan odmora, koja nosi tri podaci skrbi:

1. naziv zakonodavca: "Gospodin"

2. Njegov naslov: Stvoritelj, "Gospodin je stvorio"

3. područje na koje se zakon primjenjuje: "Nebo i zemlja, more i sve što je u njima."

Izlazak 20,8-11 - Sjeti subotu, da bi ga svetim. Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao, ali sedmi dan je subota u Jahve, Boga svoga. Nemoj raditi bilo koji posao - ti, sin tvoj, ni kći tvoja, sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni tvoje goveda, imigrant u vrata. U šest dana Gospod je stvorio nebesa i zemlju, more i sve što je u njima, ali odmarao sedmi dan. Stoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni njega.

Izlaska 31,13,17 - "Reci Izraelcima: Držite mi subote, jer to je znak između mene i vas od naraštaja do naraštaja, da znate da sam ja Jahve, posvećujem ga je vječni znak. između mene i Izraelaca. U šest dana Gospod je stvorio nebesa i zemlju, a sedmoga dana počinu i uzeo dah. "

Ezekiel 20,12,20 - Dao sam im također imaju svoje subota biti znak između mene i njih da znaju da sam ja Jahve koji ih posvećujem. Svetkujte moje subote, bilo znak između mene i vas, znate da sam ja Jahve, Bog vaš.

Da, subota je stvarno znak između Boga i njegova naroda!

Mark of the Beast je zločinstvo četvrta zapovijed je u subotu, jer je znak i pečat njegov ugovor. Božje upozorenje jasno potvrđuje naš zaključak: slijedeći Božje zapovijedi - uključujući četvrti, u subotu - kako bi se izbjeglo primanja znak Zvijeri.

Otkrivenje 14,9,12 - Iza njih, tada letio treći anđeo, i jakim glasom: "Sladoled Ako netko Zvijeri i kipu njezinu te primi žig na čelo ili na svoju ruku, on će također piti vina Božji gnjev, koji je natočeno već u čaši srdžbe njegove, on će biti mučeni ognjem i sumporom u prisutnosti svetih anđela i pred Jaganjcem. Trebate ustrajnost svetih koji čuvaju Božje zapovijedi i Isus vjere.

Već, Daniel je napisao da mali rog Daniel poglavlje 7, simbolizira papinstvo, će pokušati promijeniti vrijeme i zakonima.

Daniel 7,25 - Hoće li govor protiv Svevišnji, na njegov sveti će biti u krivu i pokušati promijeniti vrijeme i propisima. (STUD -. Govorit će protiv Svevišnjega, i da će ubiti sveti Učitelj će pokušati promijeniti vrijeme i zakona.)

Doista, formalna oznaka nedjelju kao novi dan odmora, za razliku od subota, papinstvo dotaknuo jednu zapovijed, čiji sadržaj je vrijeme: četvrtoj zapovijedi, pečat Božjeg zakona. Mark of the Beast stoga će štovanje nedjelje kao dana odmora, umjesto u subotu, 4. zapovijed Božju. Mark of the Beast će se na čelo ili ruku. Čelo simbolizira odluke, razmišljanja, ruka simbolizira ljudsko ponašanje.

Katolička crkva sama priznaje da je promjena u četvrtoj zapovijedi je samo znak o svojim aktivnostima i svoju moć. Citati:

"Nedjelja je znak autoriteta ... ... naša crkva je u Bibliji, a ovaj potez štovanje subote (u nedjelju) je dokaz te činjenice." (Katolički Zapisnik London, Ontario, rujan 1923)

Naravno, da je Katolička crkva tvrdi da ta promjena sa subote na nedjelju bio je njezin čin (...). I taj čin je znak njezine crkvene moći i autoriteta u vjerskim pitanjima. (Odgovor kancelara CF Thomasa na pismo od 28. listopada 1894 upućenom kardinalu Gibbons.)

Posvećenje nedjelja (...) koji je ne samo Biblija, ali je jarki suprotnosti slovo Biblije koja propisuje ostatak u subotu. To je bila Katolička crkva, koja je prenijela ovu (...) ostatak do nedjelje (...) Tako su protestanti, usprkos sebi, odreći posvetu nedjelja počast autoritet Crkve. (Mons Louis Segur, Plain Talk About protestantizma od danas, 1868, str.213.)

Protestanti ne shvaćaju da posvete nedjelja prihvatio autoritet crkve glasnogovornik Papa. (Naša nedjelja posjetitelja, 5. veljače 1950.)

Četvrta zapovijed o suboti kao danu odmora (prva zapovijed vremena) u katolički vjeronauk postao treći zapovijed i obožavanje dan papinskog dekreta je promijenila sedmi dan u tjednu (subota) na prvi dan u tjednu (nedjelja). Velika Papinske istraživač, dr. Eck, koji sukobili su se s Lutherom u 1553, je rekao:

"U Evanđeljima i Pavlovim pismima, nigdje u cijeloj Bibliji se ne spominje povlačenje iz subote i nedjelje odredbe, dakle, ove nedjelje došlo, jer je utvrđeno apostolske Crkve bez potpore pisma."

Katoličkom svijetu je napisao:

"Crkva je poganski filozofiju i to u kombinaciji s vjerom ... ... preuzeo poganske nedjelja (Sunce dan) i pretvoren u kršćansku nedjelju. Doista ima nešto kraljevski u odnosu na sunce, to je prikladno . simbol za Isusa, Sunca Pravednosti Čini se da Crkva u tim zemljama, kaže on -. zadržati stari poganski naziv ovog dana, i dalje posvećeni I tako poganski nedjelja (Sunce dan), posvećena Balder je postao kršćanin u nedjelju, posvećeni Kristu. "

Riječ Božja jasno govori: Deset zapovijedi, uključujući i četvrti, ne mogu se mijenjati. Moramo slijediti točno kako piše Boga.

Luka 16,17 - nego od neba i zemlje proći, nego prestati plaćati jednom trenutku zakon!

Marko 7,7-9 - Uzalud me štuju, podučavanje ljudskog učenja i naredbe. "Ti su ostavili Božje zapovijedi, ali tradicija vas slijediti. "Zatim je nastavio:" Stvarno lijepo osuditi Božje zapovijedi kako bi svoju tradiciju!

Svatko od nas mora izabrati između ljudskih tradicija i Božja zapovijed:. Između nedjelje, znak vlasti i Zvijer subotu, 4. zapovijed, znak Božje vlasti, što predstavlja samog početka ljudske povijesti

Trenutno nitko žig Zvijeri. Nakon stvorio, ali savez između papinstva i Sjedinjene Američke Države pod vodstvom kršćanske desnice vjerskih krilo, štovanje nedjelje uskoro će postati obvezno za sve. Mark of the Beast će biti dodan u svima onima koji se boje progona u subotu i da će odbiti da bi nedjelja sveta.

Otkrivenje 13,17 - tako da nitko ne može kupovati ili prodavati, osim ako se znak - ime Zvijeri ili s brojem imena njezina.

Odbijanjem se klanjaju Zvijeri i primi žig će staviti na stranu Boga. Naša lica će biti označen s pečatom Boga i naše ime ostat će zapisano u knjigu života. Fold svoje povjerenje u Isusa Krista. Ako želimo da ostanu vjerni njemu, daje nam snagu je potrebno učiniti, pogotovo ako moramo birati između štovanja zvijeri i blagoslov njezina dan odmora, nedjelja, ili štovanje Boga i blagoslov Njegov dan odmora, sedmi dan, subotu.

Oče naš,

čak i ako su dobili ne žig Zvijeri, vidimo opasnost na horizontu se pojavljuje. Uskoro štovanje nedjelje je potrebno za svakog i za one koji odbijaju, bit će teška vremena. Pomozite nam pripremite za ove dane, a sada posvetiti svoje svete subote, sedmi dan subota. Mi znamo da kroz milost i snagu Duha Svetoga može ostati vjernika u svim okolnostima, da se naša imena nisu izbrisane iz tvojih knjiga života. U ime Isusa Krista molimo.

Amen.


Povezani članci iz kategorije - Proroci u Bibliji i danas

Test pravi prorok - Kako znamo istinito od lažnoga proroka?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Slika 1Ponovljeni zakon 18,21-22 - Kažete: "Kako znamo da on ne govori riječ Jahvina?" Pa, ako prorok govori u ime Jahve, nešto što se događa, onda je Gospodin govorio ove ...
Dodano: 09.12.2010
Pregleda: 239983x
Preporučena

Proročanstvo - New York 9 / 11 - WTC kolapsa - 11. rujna 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Pročitajte ovaj zanimljiv proročanstvo. Ellen White je vidio u svojim vizijama o tome što se događa u New Yorku 11. rujna 2001? Za nas, ti događaji još uvijek čeka u budućnosti? ...
Dodano: 09.12.2010
Pregleda: 245309x

Biblija Proročanstvo - Tko je Antikrist? - Daniel Glava 7.

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg U drugom poglavlju Daniel je Bog objavio osnovne proročki pogled. Koristi slika metala i kamene figure, koji je na kraju slomila.Zlatna glava predstavlja babilonskog carstva, prsima je bio srebrni sliku Medo-Pers ...
Dodano: 26.12.2010
Pregleda: 355287x

Duh proroštva - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg Dar proroštva očituje se u službi Ellen G. White, koji je bio jedan od osnivača adventista sedmog dana Crkve. Vijeće je zaprimilo inspiriran Božji narod u novije vrijeme. Svijet na početku ...
Dodano: 05.10.2010
Pregleda: 278883x

Poziv za Božji narod - studija proročki spisi

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Otkrivenje 1:1-3 - Otkrivenje Isusa Krista, koje je Bog povjerio mu da pokaže svojim slugama ono što se mora dogoditi uskoro. On je pokazao njegov anđeo, on je poslao svoga slugu ...
Dodano: 04.05.2011
Pregleda: 153154x

Hr.AmazingHope.net - Broj Zvijeri 666, žig Zvijeri i pečat Božje