Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Evolucijska teorija ili biblijskog mjesta?

Evolucija ili Stvaranje?

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg

Evolucijska teorija ili biblijskog mjesta?

Dodano: 07.09.2010
Pregleda: 188921x
Teme: Evolucija ili Stvaranje?
PrintTisk

Let's pogledajte što nas dovodi do teorije evolucije, ono što nam govori o nastanku i evoluciji svijeta.

Na početku povijesti svemira bio je gigantski eksplozije nevjerojatno koncentrirane mase. Eksplozija, nazvana "Big Bang", koju slijedi Astrophysical evolucije, odnosno razvoja i zvjezdanih galaktičkih sustava. Onda su doveli do evolucije naših Zemlju u biokemijskim evolucije, tj. stvaranje i razvoj života.

Ovaj model evolucije je održao mnogo znanstvenom svijetu i priznata je od strane velike većine stanovništva koji vjeruju u teoriju evolucije.

Zamislite eksplozije, kao što su kontrolirani rušenje velike kuće. Bomba je detonirana, kuća pada na zemlju i ostavio nakon samo gomila ruševina. Ono što je izrađen od strane eksplozije? Objavljeno nešto novo? Objavljeno kaos i nekoordiniranost, gomila se zapleteni u različite materijale, koji bi trebao eliminirati uporabu ljudskih moći. Može li ovo hrpa ruševina automatski se stvara nešto novo, lijepo i pogodno strukturu od one koju ste vidjeli padne na tlo? Kada smo lijevo ruševine leže uspavane za mnogo godina, mogla bi se popeti iz ruševina sebi tijekom duge godine nove kuće?

Prijatelji uopće ne razmišljaju o sebi ne postoji, sve mora imati uzrok, strojovođe. Svaka kuća, svaka automobila, svaki komad namještaja, svaka stvar treba da se uspostavi naše marljiv, naša nastojanja, naš rad. Siguran sam da ćete se složiti da nije stvar u ovom svijetu sama po sebi ne postoji samo-razvoja. Sve stvari ovisi o našoj ustrajan.

Dođite razumjeti, zaključili smo da bez obzira na materijal nastaje bez ljudske intervencije.

Ljudski genetski kod je toliko složen i opsežan da, ako želite napisati ovaj kod, ti bi trebao opisati tisuća knjiga. Svaka od tih knjiga bi trebala sadržavati petsto stranica. Svaki je jedinstven genetski kod, svaka ima svoju takve opsežne biblioteke.

Ako on ne može dovesti do neživih nesavršene sama stvar, kako bi mogao nastati kompleks života, boje tako prekrasna priroda, puna svih vrsta biljaka i životinja? Priroda, koja je posljednja točka suvisle i dosljedne.

Sve dnevni stvorila je snažne neograničenu moć, da je sve u pokretu.

Kao što ćemo napraviti nežive stvari u ovom svijetu, dati im imaginarnog života, oblika i funkcionalnosti. Kao i prirodi, čovjeku, sva živa bića koja su daleko superiorniji od bilo kojeg stvorenja stvorio nas, jer je netko morao dobiti oblik i funkcionalnost. Morao biti razvijen i staviti u pogon. On mora biti pokrenut složen mehanizam koji se zove život.

Evolucijska teorija, što ukazuje na pojavu života i naknadne eksplozije materije evolucije milijunima godina nije zadovoljavajuće objašnjenje. Znanost stvarno ne mogu reći što je bilo prije 5 tisuća godina, tako da se jasno može reći što je bilo mnogo milijuna, čak milijarde godina?

Ako je teorija evolucije fikcije, pa kako bi nastao život, tko je njegov agent?

Mi smo najstarija knjiga u kojoj točno se evidentiraju činjenice života na ovoj zemlji. Ova knjiga je Biblija. Biblija je izvor života i istine u kojem možemo pročitati o stvaranju ovoga svijeta, možemo naći u njoj činjenice o povijesti našeg svijeta do danas.

Na početku Biblije, iskazuje se kao početku Bog stvorio ovaj svijet moju riječ. On je stvorio cijeli svemir, sunce, zvijezde. On ispunjava naš planet života, biljnog i životinjskog svijeta. Stvorio čovjeka na svoju sliku i postavi ga nad sve stvoreno. Bog je stvorio zemlju za šest dana i sedmi dan odmarao. To je biblijski odgovor na podrijetlo života na planeti Zemlji.

Ono što ste strani?

Vjerujemo fikcije znanstvenih teorija koje su stalno tuned i otkriva. Ili vjerujemo činjenicama, koje su napisane u Bibliji dosljedno za mnoge tisućljeća? Ili želite da sjedne na svoje omiljene televizijske emisije i reći ne brinem, ne bih se uključiti?

Svatko bi trebao razmišljati o tome zašto je svijet gdje se ide poslije smrti.

Čovjek je slobodan osoba, svaka osoba ima izbor koji se dodaje frakcija! Ja mogu odabrati Bibliji, Isus Krist, putovanje života.


Povezani članci iz kategorije - Evolucija ili Stvaranje?

Ono što vjerujemo - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 StvorenjaBog je Stvoritelj svega u Svetom pismu dao pouzdan izvještaj o njihovu stvaralaštvu. U šest dana Gospodin stvorio nebo i zemlju i sve zemaljsko stvaranje i odmarao sedmog dana tog ...
Dodano: 29.09.2010
Pregleda: 137157x

Tisuće znanstvenika tvrde da je život mogao nastati slučajno, iz nonliving materije

351_evoluce_neziva_hmota.jpg Mnogi ljudi danas vjeruju da je život nastao iz materije nonliving-free program i slučajnost. U stvari, život na bilo koji način to moglo dogoditi.To nije moguće sada tvrdi tisuće znanstvenika, a ...
Dodano: 11.02.2011
Pregleda: 143901x

Otapanje leda na naš planet - Biblija daje veliki "laboratorij bilješke"

369_planeta_zeme.jpg Postanak 1,2 - zemlja je bila praznina i prazna, tama se prostirala nad ponor, i lebdio nad vodama Božjeg Duha."Voda Planet, koji se nalazi u dubokom svemiru, ledena planeta ekstremno niske ...
Dodano: 25.02.2011
Pregleda: 161328x

Beskonačni Universe

455_mlhovina_orion.jpg Dragi čitatelji. Kad kažem riječ svemira, kao što smo podsjetiti zvijezde, mjesec, sunce i plavo nebo iznad glave. A ako mislimo, i divite se kako je sve moglo doći. No, kad ...
Dodano: 30.07.2011
Pregleda: 167323x

Evolucija vs Creation

82_latimerie-podivna.jpg Jeste li se ikada pitali što podrijetlu čovjeka uči u školama i ono što se općenito vjeruje? Kako je došla do evolucijske teorije i zapravo temelji na činjenicama ili je Darwinova ...
Dodano: 07.09.2010
Pregleda: 160890x

Hr.AmazingHope.net - Evolucijska teorija ili biblijskog mjesta?