Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Exodus Conspiracy - film o biblijskim istinama

Biblical Archaeology

183_timmahoneyonaltar1.jpg

Exodus Conspiracy - film o biblijskim istinama

Dodano: 19.10.2010
Pregleda: 237449x
Teme: Biblical Archaeology
PrintTisk
183_timmahoneyonaltar1.jpg184_sinaimap3.jpg185_exodus_mapa.jpg

Film, Exodus zavjera ukazuju na biblijske istine.

Mnogi su posjetili mjesto hodočašća na Sinajskom poluotoku, gdje oni vjeruju da brdo Sinaj, na kojoj je Bog napisao deset zapovijedi u svojoj prst. Ovi posjetitelji nisu svjesni da je mjesto koje se nalazi u midjanski (kartografskom znaju da je to područje današnje Saudijske Arabije).

Prije nego kažemo nešto o filmu Izlazak Conspiracy, Let's vidjeti što Biblija kaže, gdje Mount Sinai nalazi.

Biblija nam govori u Novom zavjetu, Mount Sinai u Arabiji.

Galaćanima 4,25 - Ovo Agar je brdo Sinaj u Arabiji i odgovara u Jeruzalem koji danas, kao što je sa svojom djecom u ropstvu.

Mojsije je pobjegao od Egipta do midjanske zemlju gdje je živio 40 godina prije nego što mu se ukaza anđeo u gorućem grmu.

Biblija nam kaže da je Mojsije, u vrijeme kada je živio u midjanski zemlji kao što znamo kartografski u današnjoj Saudijskoj Arabiji, znao goru Boga.

Knjiga Izlaska 3,1 - još Mojsije hranjen ovaca od svog oca, svećenik midjanski JETRO. Jednom, kada je vodio stado u duboku pustinju i dođe do Horeba Božjem brdu.

Knjiga Izlaska 4,27 - Ipak Jahve reče Aronu: "Idite u pustinji, u susret Mojsiju." I on je otišao, a kada sam ga sreo na planini Boga i poljubi ga.

Bog je rekao Mojsiju da se zbuniti Izraelce iz Egipta, Bog će služiti na ovome brdu. Bog je rekao da kad je Mojsije bio Midjance zemlji. Mojsije je znao Božje Mount Sinai, čak i prije nego je otišao u Egipat voditi narod Izrael.

Knjiga Izlaska 3,12 - "Ja sam s vama", odgovorio je Bog. "A ovo je znak da sam poslao tebe: da izvede narod iz Egipta, Bogu æete služiti na ovome brdu."

Brdo Sinaj nije na Sinajskom poluotoku, kako mnogi vjeruju. Postoje mnogi arheološki dokazi i činjenice koje dokazuju autentičnost biblijskog Izlaska. Istina otkriva svijet filma, iza kojeg je poznato i ugledni znanstvenici.

Nešto o filmu "Izlazak Conspiracy

Dr. Lennart Moller proveo opsežna istraživanja na ono što je vidio Ron Wyatt je otkrića u Crvenom moru. Na svoj trošak umočen u more u zaljevu Aqaba i otkrio upravo ono što se opisuje Ron Wyatt. On je otkrio ostatke faraonove vojske, bicikle i automobile, sačuvan u kori koralja, potvrđujući otkriće zlata kotača. On je napisao knjigu o tim nalazima i objavljen na DVD.

Ova otkrića privlače filmski producent Tim Mahoney i počeo rađati na ovom filmu.

Ovaj film je izvorno namijenjen da se stavi u kinima u proljeće 2007. Unatoč desetljeća rada, proizvođači i dalje rade na ovom filmu. Opseg film dramatično se povećava. Ovaj film je prvenstveno osmišljen da se usredotočite na dokumentiranje Izlaska Izraelaca iz drevnog Egipta.

Originally film uključena događaje zabilježene u knjigama Postanka i Izlaska, počevši s Josipom, koji je izdao svoju braću i bačeni u ropstvo. S vremenom je postao drugi najmoćniji čovjek u tada poznatog svijeta.

Priča zatim odlazi na, uključujući i biblijskoj priči o Mojsiju, zala Egipta, prijelaz Crvenog mora. Konačno, Mount Sinai, gdje je Bog dao Izraelcima Deset zapovijedi.

Filmaši koji još ne žele otkriti svaki detalj u filmu kažu da je film je narasla enormno. Sada početak u vrijeme Abrahama, a završava s današnjim svježe novine titlove izravno s Bliskog istoka. To čak uključuje i izvedbe izraelskim predsjednikom Shimonom Peresom i premijerom Benjaminom Netanyahuom.

Tvorci ovaj film pokušava dati veliki napor da objasni svaki detalj i svaki istinu. Oni žele film stanje svih raspoloživih činjenica, da više nije bilo sumnje o biblijskoj priči o Izlasku.

Budući da je film je jako narasla od originalnog plana i svaki detalj filma mora biti jasno razraditi i potporu u Bibliji, u trajanju od ovog filma tako kasno. Ovaj film nije dosadan akcija slijed, koji ide na neki način napraviti i lako. Ovaj film je podržan od strane činjenica kao i biblijski arheološki, koji može nositi puno truda.

Napravili smo oko osam prototipova filma, oko 500 sati snimaka koje smo dobili na razdoblje od dva sata, rekao je Windahl.

Film dokumentira nastojanja arapskih vlada, posebice Egipat i Saudijska Arabija, potisnuti, ili barem ozbiljno utjecati na otkrivanje i objavljivanje arheoloških podataka koji bi potvrdili istinitost biblijskih priča.

To je urota potisnuti istinu o drevne povijesti na Bliskom istoku? I ako je tako, koji bi to željeli poricati stvarnost od 3500 godina događaja, i zašto?

Film je odgovor na ta pitanja. Činjenica da arapske vlade i političkih krugova žele uskratiti Židovima status autohtonog naroda na Bliskom istoku. Oni žele prije svega da se poreći da su Židovi više od 3.000 godina židovske zemlje u Izraelu kod kuće. (Zemlja pod imenom Palestina Rimljani, britanski, a sada Arapi). Oni žele istaknuti da su Židovi stranac europski doseljenici u Svetoj zemlji, a Arapi su izvorni autohtoni narod koji tamo žive od pamtivijeka.

Arheološka otkrića potvrđuju da je biblijska priča je istinita. Drevni židovskih naselja u zemlji provedena je kako ga je opisao biblijskoj priči. Ove činjenice su vrlo nezgodne za izraelskog neprijatelja, iako je događaj u dalekoj prošlosti.

Iako je nekoliko verzija filma su prikazivan na test za neke gledatelje, konačnu verziju filma još uvijek nije završena.

Pitanje točno kada konačnu verziju filma je nepoznat. "Mi ne možemo imati datum još", rekao je Mahoney. Mi smo financijska sredstva za dovršetak. Mislim da bismo trebali učiniti ove godine i tada će film biti prikazan. "

Vjerujem da će Bog pomoći u vrijeme potrebno za dovršenje ovog rada i pravo vrijeme će se otkriti na svijetu ovaj film, što ukazuje na vjerodostojnost biblijske Izlaska priču.

Biblija je knjiga inspirirana od Boga, našeg Stvoritelja. Zakon o Deset zapovijedi, što ih je Mojsije primio na planini Sinaj vrijedi u cijeloj verziju do sada!


Povezani članci iz kategorije - Biblical Archaeology

Privez i tegljenje kamenja Privjesak - Noina arka

56_kotevni_kamen1.jpg Kada posjetite stranicu Noina arka u ljeto 1977, Ron Wyatt pronašao nekoliko njegovih sinova masivna antička kamenja. To kamenje su proboli, to je sidro kamenje. Kamenje nose križevi s osam ikonografije ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 199873x

Otkriće biblijskih gradova Sodome i Gomore

38_10_sodom_and-gomorrah.jpg Sodomu i Gomoru, Biblijski gradovi uništeni sumporom.Svatko zna poslovica svakako Sodomu Gomoru, kada govorimo o nešto vrlo sramotnim. Odakle potječu te riječi, nastale slučajno ili imaju čvrstih temelja? Ovaj izraz ne ...
Dodano: 20.09.2010
Pregleda: 523419x

Turistički posjetitelja 'centar - Noina arka

28_tourist_visitors_center.jpg Turska vlada je provedena opsežna istraživanja sa arheolozi. Arheolozi su istražili sve činjenice koje im Ron Wyatt i njegove kolege. Uvidom u mjestu i pronašao svih artefakata, turska vlada je prepoznala ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 149853x

Noina arka je pronađena, potvrđujući tursku vladu

10_noahs-ark-national-park-10-km-from-ararat.jpg Turska vlada je provela istraživanje sa arheolozima na mjestu Noina arka u brdima Ararata. Istraživanja potvrdila prastarih Ron Wyatt i njegove kolege. Utemeljena na tom mjestu Nova priroda rezervat Noina arka ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 451350x
Preporučena

Izlazak - Kao artefakata može preživjeti za 3500 godina?

139_exnuweibabridge.jpg Kako je moguće da se predmeti mogli zadržati more za 3.500 godina do sada?Što je koralj i gdje se događa?Coral je znak za nekih morskih cnidarians. Coral je živi organizam, koji ...
Dodano: 27.09.2010
Pregleda: 163705x

Hr.AmazingHope.net - Exodus Conspiracy - film o biblijskim istinama