Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Izlazak - prijelaz Crvenog mora

Biblical Archaeology

116_femur.jpg

Izlazak - prijelaz Crvenog mora

Dodano: 16.09.2010
Pregleda: 375350x
Teme: Biblical Archaeology
PrintTisk
97_wheel1.jpg98_saudi_chariot_wheel.jpg99_pdvd_040-300x225.jpg100_pillar.jpg101_wpeb6.jpg102_beach.jpg113_exnuweibabridge.jpg114_exodus_kolo.jpg115_exodus_wheel.jpg116_femur.jpg123_model_more_exodus.jpg118_haas1.jpg119_hora-sinaj-mapa1.jpg120_chariot_wheel_covered_with_coral.jpg121_chariotw2.jpg122_mapa_exodu.jpg124_naprava_kola_exodus.jpg125_nuweiba-pillar_exodus.jpg126_prechod_rudeho_more_kola.jpg127_redsea6.jpg128_sinai-map.jpg129_wheel_exodus_2.jpg130_wheels.jpg

Izlazak - Biblijska prijelaz Crvenog mora Izraelu ljudi.

U Bibliji Knjigu Izlaska, nalazimo jedan od najvažnijih primoravanje priče. Ova priča govori o lutanja Izraelaca iz Egipta u obećanu zemlju. Na ovom dugom putu sa Bogom prenosi svoju snagu preko Izraelci Crvenog mora.

Nakon dugih godina, ova Biblijska činjenica mapiranje zaljevu Suez, gdje ronioci tražili uzalud dugi niz godina, i dalje ogromna vojska faraona.

Biblija kaže da kada Izraelci putovali u Crvenom moru već su iz Egipta. Ako je prešao zaljevu Suez, još uvijek je pronađen u Egiptu u Crvenom moru prijelaza. Ako vam kažu da su već iz Egipta na način mogu postati zaljevu Aqaba.

Pažljivo proučavanje biblijskih i povijesnih zapisa o egzodusa će vas voditi u prostrani zaljev Akabského plaži Nuweiba.

U zaljevu Aqaba je samo jedno mjesto koje je toliko velika da bi moglo okupiti 2-3 milijuna ljudi. Ovo mjesto je već spomenuti Nuweiba plaže. Ova plaža je toliko velika da je lako vidljivo na satelitske snimke.

Ova plaža se proteže duž nasipa podignuta, ili podvodne barijere, što dovodi do suprotne obale u Saudijskoj Arabiji. Ova brana je jedan do dva kilometara. S obje strane podvodne brane, mora naglo pada do dubine od jedne milje. Ova podmornica padine nasipa samo šest stupnjeva. Ovo mjesto je pogodno mjesto gdje se more moglo udobno se prekoračiti od strane Izraelaca.

Godine 1978 je dao Ron Wyatt i njegovi sinovi na Sinaju obali. Ron, nakon pomnog proučavanja Biblije i povijesnim tekstovima vjerovao da je mjesto gdje Izrael prešao Crveno more, dok su bježali iz Egipta.

Na plaži u Nuweiba, Ron pronašao fenički stil stup od pijeska, kao što su stupovi, koji se nalaze u Izraelu. Stup je tamo ponovo podignut uz cestu te je na zaslonu sve do danas. Godine 1984, Ron pronađeno istog stupca na suprotnoj obali u Saudijskoj Arabiji. Pronađeno urezani na to da su još uvijek čitljivi. Misrajima, smrt, Hedom, Jahve, faraon, Salomon. Ron pod tim činjenicama, smatra da su ti stupovi kralja Salomona podigao broj čudesan prelazak Crvenog mora Izraelci.

Kada je Ron Pokazala je to stup Saudijske vlasti, odmah je uklonjen, a njegovo mjesto je postavljena zastava. Saudijska Arabija je vrlo zatvoren svijet zemlji. Svi nalazi se odnose na biblijske arheologije Ron Wyatt objavio svijetu u Saudijskoj Arabiji, strogo tajnim.

Zaroni su na morsko dno, gdje ga je trebao prelaska Crvenog mora Izraelci. Na pješčanom morskom dnu je pronađen koralji mnogo čudnih oblika, koja podsjeća na kolu. Detaljnije istraživanje pokazalo je da tih koralja kotača plošni vagon. Također je pronađena velika količina ljudske kosti i konja.

Na suprotnoj obali Saudijske Arabije plaže Nuweiba pronađeno previše krhotine.

Većina spektakularno otkriće na morsko dno, koje su pronađene Ron tri od četiri pozlaćena govorio kotačima. Mora biti okrugla koji je bio u automobilu slavne osobe. Pozlaćeni točkova vagona bili su svećenici i faraon. Tko je vlasnik tih kotača na svom automobilu već znate, ali mi također možemo se i Okrugli faraona Ramasese II. Koralji se ne mogu rasti na zlato, dakle, ostao okruglog oblika sa zlatom površine održava. Drvo u zlato premaz je pokvarena, tako da kotači su previše krhke za skidanje. Ron odlučila zadržati kotačima na morskom dnu.

Mapa faraonove vojske opisao olupine nakon Ron Wyatt posjetili mnogi ronioci iz mnogih zemalja koji su potvrdili ove rezultate. U 2000, Dr. Lennart Möller karolinške Sveučilišta u Stockholmu, napravio puno urona u ovom području i potvrđuje te nalaze Ronov. Izdane na ovaj video i knjige. Trenutno sudjeluje u nadolazeći film "Izlazak Conspiracy.

Sve ove činjenice potvrđuju da podmorje zaljevu Aqaba stvarno nalazi se ostaci faraonove veliku vojsku.

Izraelci otišao nakon prevladavanja Crvenog mora do brda Sinaj, gdje je Mojsije primio Deset zapovijedi Božjih zapovijedi. Potvrdi lokaciji egzodus, sada je jasno da je brdo Sinaj se ne nalazi na Sinajski poluotok. Mora biti smještena u Saudijskoj Arabiji gdje je bio stvarno pravo brdo Sinaj rezultata. Ova otkrića i mnogi drugi će vam pomoći u sljedećem članku.

Trenutno priprema opsežan film, Exodus Conspiracy, koja će uskoro biti u kinima. Svijet će se otkriti putem znanstvenih metoda, mnoge činjenice i dokaze da Izlazak - Izraelci su prešli Crveno more se zapravo dogodilo kako piše u Bibliji. Oni koji sumnjaju da je Biblija nadahnuta Riječ našeg Stvoritelja, su pozvani da koriste ove arheoloških nalaza da uvjeri o njegovim greškama.


Povezani članci iz kategorije - Biblical Archaeology

Izlazak - Biblija spominje Pihahiroth i Baalzephon

169_pichirot_tarabeen.jpg PiHahiroth i BaalZephonNuweiba je skraćenica za Nuwayba'al Muzayyinah na arapskom jeziku, što znači "otvorene vode Mojsije. Možete pogledati u galeriji na karti koja prikazuje puni naziv ovog područja. Na ovim prostorima ...
Dodano: 08.10.2010
Pregleda: 240149x

Noina kuću i grob

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt je pronašla dvije spomen ploče na kojima su uklesana u kamenu, koja je predstavljala smrti Noaha na jednom brodu i smrti svoje žene na njihov drugi album s osam ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 198770x

Žrtvenika Noina obitelj

23_noah.jpg U blizini mjesta je pronađen oltar Erzap Noina obitelji. Oltar je napravljen od strane Noina obitelj nakon što su poplave, koja je bila žrtvovana Bogu.Postanak 8:20 - kad Noa žrtvenik i ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 192115x

Sodomu i Gomoru - Flavius Josephus, židovski rat

239_sodoma_a_gomora_sira.jpg Flavius Josephus Tko je bio?Iosephus ili Josip Flavije je rođen oko godine 37/38 u Jeruzalemu, umro oko 100. godine u Rimu. Izvorni naziv Josip Ben Matitjahu. On je bio učenjak i ...
Dodano: 13.10.2010
Pregleda: 254724x

Noina arka je pronađena, potvrđujući tursku vladu

10_noahs-ark-national-park-10-km-from-ararat.jpg Turska vlada je provela istraživanje sa arheolozima na mjestu Noina arka u brdima Ararata. Istraživanja potvrdila prastarih Ron Wyatt i njegove kolege. Utemeljena na tom mjestu Nova priroda rezervat Noina arka ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 451351x
Preporučena

Hr.AmazingHope.net - Izlazak - prijelaz Crvenog mora