Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Jedini način da se nebo

Polazna točka, što da radim?

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg

Jedini način da se nebo

Dodano: 13.12.2010
Pregleda: 144272x
Teme: Polazna točka, što da radim?
PrintTisk

Isus Krist je živio, patio i umro da bi nas otkupi. Bog dopustiti da mu se ljubljenog Sina da dolaze iz svijeta slave na ovaj opaki svijet od grijeha, napustio slavu i čast i pretrpio uvrede, ponižavanja, mržnje i smrti. On, koji je bio identičan s Bogom, duša osjećala se strašno odvajanja da je grijeh izazvao između Boga i čovjeka. Ova velika žrtva bio je prekrasan očitovanje Očeve ljubavi za nas.

Krist je jedini posrednik preko kojega je Bog izlio svoju veliku ljubav za grešni svijet. Samo žrtve samo Bog da se očisti od grijeha svima koji vjeruju u njega.

Mi bi trebali zapamtiti veliku cijenu za naše otkupljenje i novu ulogu koja nam se nudi. Grijeh mi smo u ropstva Sotone, ali žrtva Isusa Krista, opet može postati djeca Božja - djeca nebeskog Kralja. Takva ljubav ne može suočiti ništa!

Isus Krist nam nudi drugu priliku za besplatno i to je do nas hoćemo li ga prihvatiti duboko u našim srcima i mi ćemo biti sjedinjeni s Kristom svaki dan obnavlja.

Nije dovoljno reći - ja vjerujem u njega, tako da sam se u raj, to nije istina vjere. Istina vjere kao srce. Kada jednom shvati da je Bog Stvoritelj sin je jednom riječju bismo ih mogli uništiti sve i stvoriti drugi, poslušan, došao na zemlju i patio i umro za nas, to je nešto tako nadrealno, da ne možemo dopustiti da se ohladi.

Dakle, prvi korak vjere je pravi i duboko kajanje zbog naše grijehe da je raspeti naš Stvoritelj i pokajati se.

Zatim unesite našim srcima Duha Svetoga i nas remould na svoju sliku, bili smo puni ljubavi i Božjeg zakona ne prijestup. To je proces, i to više ostvaruje Božju ljubav više ne vide svoje vlastite greške i više moliti za oprost i smjernice.

Aktualna moć grijeha nikada ne može pobjeći, jer je naše mišljenje je pogrešno i ne možemo sami promijeniti. Sva ljudska nastojanja za dobro ponašanje ne može promijeniti srce. To može samo Isus Krist, koji daje novi život na srce, i onda samo čovjek može odvratiti od grijeha natrag na svetost.

Jedan mora imati novo srce, nove želje, nove rezolucije, a nije dovoljno samo dobre osobine, ali moraju biti ponovo rođeni od Duha Svetoga. To nije dovoljno da se vidi Božju ljubav i milosrđe. Nije dovoljno znati Njegova mudrost i pravednost zakona, ali moramo prihvatiti žrtvu Isusa Krista i imati vjeru da se njihova srca.

True pokajanje uključuje iskreno žaljenje zbog grijeha i okrenuti od grijeha. Sin neće odricati se sve dok ne znamo svoje grešnosti, stvarne promjene u životu dolazi samo kada se srce odvratiti od grijeha.

Ako vam u srcu Duha, međutim, budi savjest i grešnik će osjetiti nešto od dubine i svetosti Božjeg zakona, na temelju Vlade Božji na nebu i na zemlji.

Život Spasitelj je odličan primjer očuvanja načela Božjeg zakona - ljubavi prema Bogu i čovjeku. Njegov život je bio pun praštanja i nesebičnom ljubavlju. Ako gledamo na njega, onda znamo zloća njihova srca.

Jedini razlog zašto smo nedostatak oproštenje grijeha počinio je da nismo spremni ponizno svoje srce i ne želite da se prilagode uvjetima božanske istine. Ispovijed grijeha, bilo javnim ili privatnim, da budem iskren, da se slobodno, a ne provoditi grešnika. Nije također biti učinjeno ležerno i bezbrižno, i može se provoditi od strane onih koji još uvijek nemaju jasnu ideju o strašnim prirode grijeha. Samo religija koja dolazi iz naše unutrašnje dubine, pronalazi put do vječnog milosrđa Božjeg.

Religija bez iskrenog kajanja i ne lijek nije ugodno Bogu. U životu materijala promjena mora dogoditi, sve je draga Bogu, moraju biti uklonjeni. To je rezultat istinskog pokajanja od grijeha. Ispovijest Kristova bez ove duboke ljubavi je samo verbalnog izražavanja, suha formalnost. Svi oni koji su priznati svoju krivnju, mi smo opravdani, za Isus će suditi za svakog pokornika u krvi.

Kada Duh Sveti probuditi svoju savjest, znate, u određenoj mjeri zlo grijeha, njegovu moć, njegovu krivnju i bijeda i misliti na njega s gnušanje. Vi mislite da vas grijeh odvaja od Boga, ti si zarobljenik moć zla. Više vas pokušati pobjeći, više ćete shvatiti vaše bespomoćnosti. Vaši motivi su nečiste i vaše srce je nečist. Shvatiti da je vaš život je pun sebičnosti i grijeha. Sanjate li da ste bili oprošteni, te bi trebao biti očišćen i dostavljena. Pokušaj o tome što je potrebno da bude u skladu s Bogom, možete biti poput njega. Što ćete učiniti da se to postigne?

Idi k njemu i zamolite ga isprati svoje grijehe i dati vam novo srce. Povjerenje mu to učiniti, jer je obećao.

Kada posvetiti Isus, ne ostavljajte, a ne odvojena od njega, ali da prizna svaki dan: "Ja sam Krist, posvetio sam mu." Zamolite ga da vam njegov Duh i držati vas milošću svojom. Jer Bog vam je dao, i vjerovali da je postao dijete Božje, još uvijek žive u Bogu. Apostol Pavao piše: "Live u Kristu Isusu, kad ga primili kao Gospodinu" (Kol 2,6).

Isus želi da dođe k njemu kao što je to, mi smo, grešni, nemoćni, ovisni. Možemo li doći do sa svim svojim slabostima i svojim glupostima, njegova grešnost, i pada na noge u pokajanju.

Ako srce je obnovljena Duhom Bog će svjedočiti i sam život. Promjena se ogleda u liku, u navikama, na sastanku. Jasno pokazuje, markantnim kontrast između onoga što je bilo prije, i oni su sada. Priroda ne pokazuje povremene dobrih djela ili loša djela rijedak, ali svakodnevnom govoru i ponašanju.

Oni koji postaju nova stvorenja u Kristu Isusu, donijeti plodove Duha, koji je "ljubav, radost, mir, strpljivost, ljubaznost, dobrota, vjernost, blagost, samokontrola" (Gal 5,22-23). Prestaju naći zadovoljstvo u starom poroka, ali za vjeru u Sina Božjega će hodati u stopama Krista, opisuju njegov lik i bit će čista kao što je on čist.

Postoje dvije pogreške koje moraju biti s kojima se suočavaju djeca Božja - a posebno one koji su tek počeli da vjeruju u milosti Božjoj -. Posebno zaštićena

Prva pogreška je vjerovanje u čovjekovu vlastite snage i na vlastita djela, uvjerenje da njihov čovjek može pomiriti s Bogom.

Tko želi poštivati zakon i postati svetac vlastitog djela, pokušavaju nemoguće. Sve što čovjek održava bez Krista, je zaražen od strane sebičnost i grijeh. Samo vjera u Kristovu milost može nas blagoslovi.

Drugi ne manje opasna pogreška je vjerovanje da je Krist oslobodio čovjeka od zaštite zakona Božjeg, vjera da smo postali sudionici u milosti Krista i da je naša akcija s naše otkupljenje nemaju ništa zajedničko.

No, imajte na umu da poslušnost ne znači samo formalnu usklađenost naloga, ali ljubavi.

Božji zakon je izraz istinske prirode Boga, je simbol velikih načela ljubavi, i to je temelj Vlade Božji na nebu i na zemlji. To je još uvijek vrijedi, kako na nebu i na zemlji.

Ako naša srca su novo stvoreni na sliku Božju, kada duša božanske ljubavi, je li moguće da je Božji zakon ne ogleda u životu? Ako je princip ljubavi ušao u srce, ako je netko rađa u sliku o njemu koja je stvorila ga je ispunio obećanje novog ugovora.

Hebrejima 10,16 - "Ja im dajem svoje zakone u njihova srca i da ih pišu na umu."

A kad je zakon stupio na srce, će oblikovati svoj život. Poslušnost - služenje ljubavi i predanosti ljubav - je pravi znak učeništva. Pismo kaže:

1 Ivanova 5,3, 2,4 - ". Tu je ljubav prema Bogu: da vršimo njegove zapovijedi" "Tko kaže da ga znam, ali ne držati njegove zapovijedi je lažov i nema istine u njemu." To je samo vjera i vjerovanje da je naša poslušnost oslobođenje od sudionika je Kristova milost koja nam omogućuje da biti poslušan.

Spasenje neće dobiti svoju poslušnost, jer spasenje je besplatni dar Boga koji primamo po vjeri. Poslušnost je plod vjere.

1 siječnja 3,5.6 - "A znate da je Sin Božji pojavio da odnese grijehe i grijeha nema onih koji ostaju u Sina, a ne grijeh i tko grijehe, ga vidjeli ili ga poznate.."

To je pravi kamen kušnje. Ako ostanete u Kristu prebiva u nama ljubavi prema Bogu, naši osjećaji, naše misli, naše namjere i naše djelovanje u skladu s Božjom voljom kao što je izraženo u zapovijedi Božje sveto pravo.

1 siječnja 3,7 - "Dječice, Neka vas nitko ne zavede: on je pravedan, koji se pravda - kao što je on pravedan."

Pravda je definirana sveti Božji zakon, koji je izražen u Deset zapovijedi dao na Sinaju. Phantom vjere u Krista, koja tvrdi da je čovjek pušten iz obvezu pokoravati se Bogu, a ne vjere, ali bahatost.

Ef 2,8, James 2,17 - "Za milošću ste spremili po vjeri", ali "kao i vjera, ne samo po sebi 1i djela, mrtva je u sebi."

posvetiti Ako je i to prihvatiti kad Spasitelja, od vas će se smatrati samo zbog svoje, da li je vaš život sam hříšnější. Kristov lik stoji na mjestu vašeg lika, i Bog vas prihvaća kao što su bili krivi.

I to, Krist daje novo srce. Vjera prebiva u vašem srcu. Po vjeri, morate promatrati to jedinstvo s Kristom, i svaki dan morate da se pokoravaju njihovoj volji njegovoj volji, a ako to učinite, Krist će raditi u vas da ćete i čin njegove volje.

Više približiti Isusu, više nedostataka će nositi bilješke, jer je naš zajednički osjećaj da se poboljša i savršen je dodatak prirodi Isusa dokazuje naše nesavršenosti u jasnije svjetlo. To je dokaz da su sotone zablude gubi svoju moć, animiranje utjecaja Duha Božjega budi nas.

Promjenu srca, da smo postali djeca Božja, Biblija se zove preporod.

Sveti se Bogu u jutro, bilo da je to vaš prvi akcija: Pomolimo se. "Uzmi me, Gospodine, kao i njegova cjelokupna imovina sam stavio sve moje planove na noge Koristite mi danas u njegovu ministarstvu ostanete u meni i.. daj mi završio sve svoje djelo u vama. "Zato molite svaki dan. Svako jutro posvetimo Bogu za dan unaprijed. Nosite ga sa svim njegovim planovima da se proglasi svoju providnost, da se napravi i koji nisu. Dakle svaki dan stavi svoj život u Božje ruke i vaš život će postati sve više i više oblikovale nakon Kristova života.

Ljubav prema Isusu očituje u želji za rad kao što je radio za dobrobit i spas čovječanstva. Hoće li ljubav i suosjećanje za něžnému sve stvoreno, koja se brine za naš nebeski Otac.

Kada netko dođe do Krista, rođen je u svom srcu želju da kažem drugima kako pronaći rijetke prijatelja u Isusu, spasenja i posvećivanja istina ne može ostati u njihovim srcima zatvorena. Ako smo odjeven u Kristovu pravednost, i ispunjen radošću koja prebiva u nama Njegovog Duha, ne možemo šutjeti.

Srce čezne za nešto više. Ona je tu mjesta za lijenost ili sebičnost. Oni koji su toliko posvećeni nesebično rade za dobrobit drugih, rade svoj najbolje za svoje spasenje. Za rad za Krista može raditi u obitelji, crkve, prijatelja, susjeda ili na poslu.

Saznajte čuti kako nam Bog govori. Bog otkriva svoju volju u njegovoj Riječi - Bibliji, njegovog nastanka -. Prirode i providnost i naše savjesti

Kada griža savjesti zašto ne poslušati i zanemariti glas Duha Božjega?

Ako smo razabrati Božji glas, to zahtijeva ozbiljnu pozornost. Moramo se oduprijeti vlastite tendencije, te ih tukli za poslušati glas savjesti, bez odlaganja, ili izgovor za svoje pozive ne zaustavi i ne iskoriste do naše vlastite volje i instinktivno ponašanje.

Gospodin nas savjetuje da moliti u samoći i tišini vlastitog srca studirao, slušao glas istine i savjesti. Ništa ne čini što je jasno kao samostalno molitvu u samoći.

Nakon što napustite svoju prirodnu neovisnost i samovolje i zamijeniti dječju poslušnosti dopuštene ako ste spremni da napuste nastavu, čuti glas pravog pastira, reći: "Ovo je način da ide nakon nje." (Izaija 30,21) Ne postoji vrijeme ili mjesto gdje bi bilo neprimjereno da nose Bogu molitvu. Ništa ne može zaustaviti nas, mi podiže našim srcima u istinske molitve. U sredini gomile na ulici, u svom svakodnevnom radu mogu poslati molitva Bogu i pitati Božje vodstvo.

Donesite svoje potrebe Bogu, svoje radosti, svoje brige, svoje težnje i njihovu zabrinutost. Vaša neobtíží teret mu, ni umoriti. Onaj koji zna svaku dlaku na glavi nije ravnodušna prema potrebama svoje djece. "Jer Gospodin je milosrdan i milostiv" (Jak 5,11), u molitvi, ali ne samo sebe, pohvale i hvala Bogu za milost.

Krist ne nudi podučavanje ljudi umišljen, samozadovoljan i tvrdoglav. Samo krotka i povodljiv obećanja smjernice pri odlučivanju o ovom će se samo naučiti svoj način.

Kršćanski život je život svakodnevno predaju, podređenost, i nastavlja da se prevladaju prepreke svaki dan dovodi do novih i novih pobjeda. To je realni rast u Kristu.

Ljubav prema Bogu treba biti glavni izvor našeg djelovanja.

Kada se ponekad ne razumiju nešto, ne sumnjamo Božje riječi, jer ne možemo razumjeti otajstvo Božje providnosti. U prirodi, mi smo još uvijek okruženi tajnosti, što se ne može objasniti. Čak i najjednostavniji oblici života je problem koji ne mogu objasniti ni najmudriji mislioci.

Biblija daje istinu, tako jednostavno i savršeno prilagođen potrebama i željama ljudskog srca, da je bio iznenađen i impresioniran čak i najveći intelektualni, ali i omogućuje najjednostavnije i neobrazovane da znaju put spasenja.

Postoje dokazi za svakoga - najjednostavniji i najudaljenijim - dokaz koji pruža svojim vlastitim iskustvom. Bog nas poziva na istinu svojih riječi, istinu svoje obećanje da će probati za sebe. On nas poziva: "O, okus i vidjet ćete da Gospodin je dobar" (Ps 34,9). Umjesto da se oslanja na riječi drugih, moramo sami uvjeriti. Gospodin kaže: "Tražite i naći ćete" (Iv 16:24). Božja obećanja su ispunjena. Ne ne i nikada ne može uspjeti. Sve ovo nas ispunja radošću.

Ubrzo su otvoriti vrata neba, da Božja djeca došla iz usta kralj slave čuti blagoslova da će zvuk svoje uši kao najslađi glazbe: "Dođite, blagoslovljeni Oca mojega, baštiniti kraljevstvo pripravljeno za vas od postanka svijeta "(Mt 25,34).

Tada otkup htijenje biti dočekan u kući, koja ih priprema za Isusa.


Povezani članci iz kategorije - Polazna točka, što da radim?

On je žrtvovao sve da nas spasi

445_jesus_christ.jpg Bog je stvorio po svome Sinu Isusu Kristu naše zemlje i dao nam život. Gospodina Isusa Krista, Stvoritelj beskonačan svemir. On nam je dao život za sve što nam treba. On ...
Dodano: 04.07.2011
Pregleda: 177482x

Razlozi za drugi dolazak Krista na svijetu

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Isus Krist umro za naše grijehe, pobjeda nad zlom - Sotona i porazio ga. On je pokazao cijeli svemir, da je Bog ljubav, a još smo sagriješili protiv Božjeg zakona, pa ...
Dodano: 08.11.2010
Pregleda: 149540x

8. Rast Krista, promjena u prirodi - Put Kristu

304_cesta_ke_kristu.jpg Rast Krista - za promjenu naše prirodeRazmislite Kristove ljubavi, ljepoti i savršenstvu njegove prirode. Razmislite o Kristu u odricanje, poniznost u Kristu, Kristu u čistoći i svetosti, Krist u njegovu neizrecivu ...
Dodano: 07.01.2011
Pregleda: 132821x

7. Promjena Srca - Vjera i zakon - Put Kristu

273_cesta_ke_kristu.jpg "Tko je u Kristu, nov je stvor. Što je to stari je otišao, novi je došao" (2. Korinćanima 5,17).Jedan ne može reći točno vrijeme i točno mjesto, ili ne uspije identificirati ...
Dodano: 22.11.2010
Pregleda: 130141x

Isus Krist, Njegov život, smrt i uskrsnuće

275_jezis_kristus_2.jpg Jedino sredstvo pomirenja za ljudski grijeh pod uvjetom da je Bog u Isusu Kristu. U svom životu savršene poslušnosti Božjoj volji, njegove patnje, smrti i uskrsnuća. Oni koji vjerom prihvate ovo ...
Dodano: 25.11.2010
Pregleda: 228544x

Hr.AmazingHope.net - Jedini način da se nebo