Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Ono što je on pisao o adventisti protestanti?

Točno Dekalog

363_reforma-protestante.jpg

Ono što je on pisao o adventisti protestanti?

Dodano: 20.02.2011
Pregleda: 135037x
Teme: Točno Dekalog
PrintTisk

Što nam je činiti dugujemo adventista? - Evanđeoski Tjedni - Constance Iskre 19. rujan 2007 - Broj 25/2007 - 92. izdanje

Adventizam sebe definira kao nastavak reformskog pokreta, što tražiti u Europi, Hus, Luther, Calvin, nakon toga Wesley, Finney i drugi. Svaka Crkva Kristova je premještena korak naprijed u traži povratak u biblijskim kršćanstva, koje tijekom stoljeća je deformiran do neprepoznatljivosti, ali svaki pojavio nam drugačiji naglasak na biblijskim istinama pokopan, nitko nije dao da bi se otkrilo sve to.

Adventizam istaknuo blizinu Kristova povratka (Došašća), tema je nastup tzv prije početka suđenja, poštivanje Gospodnji dan odmora i odgovornog odnosa prema zdravlju.

Iako je početni iščekivanje Kristova povratka u 1844, obračunato na osnovu pogrešnog tumačenja podataka u vrijeme Daniel proročanstvo nije ispunjen na kraju, to će sigurno biti u krivu na ovu stranicu kršćanske vjere, ovaj marljiv očekuje da podcjenjuju, mnogo manje osuđujemo. Mi svakako će probati nove i nove izračune, ali samo pasivni stav o eshatologiji lako bi moglo dovesti do iznad rječitiji znak "kraja vremena", oni tvrde da našu pozornost.

Židovi vrate u Izrael i tekuće događaje na Bliskom istoku, oni nesumnjivo pripadaju. Kako živjeti bezbrižno, kao da Kristova dolaska još uvijek na vidiku, vjerni Kristovi učenici, oni nikada ne bi mogao priuštiti, a kamoli danas.

Povratak iz Konstantina, od nedjelje do subote Biblije, koja kroz povijest, uključujući i održavanje Jewishness Isusa i njegovih učenika, i doista prvokřesťanská Crkve sve dok ga Konstantin je zapovijed 321, adventistička šire kršćanske crkve nije mogao potvrditi, iz razloga uglavnom o praktičnim i tehnički. Konstantin, izvorno ljubitelj "Boga Sunca", odlučeno opravdati "sunčan dan", umjesto da unatoč Židovima u spomen Isusova uskrsnuća - on je u to vrijeme sljedbenik Krista i bio kršten odustati na samrtnoj postelji.

Teološka osnova za nedjelju umjesto u subotu su izgrađene tek kasnije - u Bibliji, jedini autoritativni izvor Kršćanski nauk reformacije, nemaju podrške. To nas vraća iskren, u nedjelju kršćani duguju tjedan dana, pa naša braća adventista.

Mogu li barem biti zahvalni da je barem u civilni život, zahvaljujući svojim naporima da provede "neradna subota", najprije u SAD-u i postepeno u Europi od 1966, također za nas. Uz petodnevni radni tjedan i najmanje Židova i adventiste, a ne zbog njezine koven doći u sukob sa zakonom ili poslodavca, kao i obično se dogodilo prije.

Zanimljivo je, međutim, stajao je odnos teologije i teologije stvaranja subota, odmarala u Kristu eshatološki i konačan iskupljenje, kao što je navedeno od strane Isus prijavite se održati u subotu.

Odgovorni liječenje kao posjed povjerio Bog (nakon svega, tijelo je hram duha!) Također u kršćanske crkve je daleko od neke. Ako napravite dobro zdravlje idol, to je jednako opasna za njegovo zdravlje ne ignorirati ili čak namjerno oštećivanje pušenje, alkohol, droge, prejedanje, a stalni na sve prepolovljena. Današnji liječnici općenito su ukazali vjernicima i nevjernicima, čak u prošlom stoljeću, ali to je uglavnom adventisti.

Struka je donijela je njihov značajan doprinos u izgradnji i razvoju obrazovne i zdravstvene objekte ne samo u Sjedinjenim Državama, ali zajedno s misijama, posebno u zemljama u razvoju. U našem nastojanju za novim pristupom posebno djeci i mladima.

Tako se čini da pitanja i nedoumice još uvijek čekaju na stvarne misli. U svakom slučaju, bilo bi poželjno da otvoriti što je prije moguće s obje strane u teološkom dijalogu, te ga postupno prevladati prethodnim pozicijama, dijeljenjem pravoslavaca i "Cultist" ili pravoslavne i otpadnika. Svaki takav čin zasigurno će čast i hvalu Bogu.


Povezani članci iz kategorije - Točno Dekalog

Koji je sedmi dan - subota, lunarni subota ili nedjelja?

403_kalendar.jpg Mi smo u mogućnosti odrediti točno koji dan je sedmi? To bi imalo smisla da je Bog imenovao dan kao spomen-čin njegove kreativne snage - poseban dan kad su svi ga ...
Dodano: 28.03.2011
Pregleda: 181705x

MP3 - Poziv - $ 1000 za jedan stih u Bibliji prikazuje štovanje nedjelje.

321_1000_dolaru.jpg Baptističkog propovjednika Tony Mavrakos dobio poseban poziv i ponudu od jednog čovjeka. "Ja ću vam dati $ 1000 za jedan stih u Bibliji, koja će dokazati da je nedjelja kršćanski dan, ...
Dodano: 24.01.2011
Pregleda: 135923x

Božjeg zakona - Deset zapovijedi pravo

585_desatero_bozich_prikazani.jpg Pročitajte deset Božjih zapovijedi, kao što je Bog dao Mojsiju na Sinajskom brdu. Ovo je pravo poredak i tekst Deset zapovijedi.Nitko ne smije napraviti nikakve promjene u zakonu, nijedna osoba, ni ...
Dodano: 19.04.2011
Pregleda: 727774x
Preporučena

Ostalo dan, subota ili nedjelja?

60_sunday_saturday.jpg Što je pravi dan odmora, subota ili nedjelja?Često, razgovor u kršćanske crkve, što je pravi dan odmora. Većina crkava, kršćanska udruga posvećuje u nedjelju, samo mali rukovet od subote. Zašto u ...
Dodano: 02.08.2010
Pregleda: 574523x
Preporučena

Što Pavao kada kaže da nitko nema pravo da vas osuditi za subotama?

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Moramo priznati važna stvar. Židovski beskvasni kruh zove odmor, odmor truba, pomirenja praznika i drugih praznika koje su prefigured dolazak Mesije u subotu!Kološanima 2, 13 - 17 - Da, čak i ...
Dodano: 18.02.2011
Pregleda: 136298x

Hr.AmazingHope.net - Ono što je on pisao o adventisti protestanti?