Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Oprost - možemo kupiti ili zaraditi spasenje?

Lažna učenja

264_odpustky.jpg

Oprost - možemo kupiti ili zaraditi spasenje?

Dodano: 15.11.2010
Pregleda: 141419x
Teme: Lažna učenja
PrintTisk

Možemo kupiti ili zaraditi spasenje, oproštenje grijeha posjetiti mjesto hodočašća?

Svaki od vas bez sumnje čuli riječ oprost. Mi pokušavamo dovesti što su indulgencije i tko zapravo može oprostiti vaše grijehe.

Rimokatolička crkva kaže da je kroz oprost možete se oprostiti od svoje grijehe i tako su opravdane za svoja djela pred Bogom. Već dugi niz godina mogli kupiti indulgencije za novac, čak i da je dužnost svakog vjernika. Trade iz oprost je postao ogroman Nasty Business, profitabilan predmet za svećenike i crkvu. Kasnijem razvoju je činjenica da je oprost mogu dobiti ne samo za sebe nego za druge. Puni oprost počeo razlikovati i djelomična, koji su se razlikovali u smislu "raspon" oprost od kazne za grijeh.

Danas, vjernici u Katoličkoj crkvi, oprosti za novac to ne kupiti. Ovaj model oprosta grijeha za novac, ali recite sebi bio vrlo sramotan i licemjerna. Sins vam mogu biti oprošteni besplatno ispovijed svećeniku. Sljedeći krug monotone molitve odricanja, koja se daje unaprijed.

Ako ste zainteresirani za full-indulgence, možete posjetiti mjesto hodočašća, u unaprijed određeno vrijeme.

Tko može oprostiti grijehe?

Let's misliti o tome tko može opraštati grijehe. Svaka osoba na ovom svijetu je grešno. Postoji samo jedan čovjek, koji je bio bez grijeha. To možda može oprostiti grešni svećenik? Ili možda papa, koji se lažno tvrdi da je predstavnik Boga na zemlji? Koji pogrešno se zove Sveti Oče, svoju svetost?

Matej 23,9 - i nitko na zemlji ne može zvati 'Oče', jer imate jednog Oca koji je na nebesima.

Nauk Rimokatoličke crkve je daleko od jasne istine Božje riječi. Gdje u Bibliji kaže da papa može dodijeliti oprostima u crkvu izmišljeni uvjetima?

Biblija jasno govori da nitko ne smije na ovom svijetu da oprosti naše grijehe, samo Bog, naš nebeski Otac.

Mark 2,7 - "Što je on pričaju Ovo je blasfemija Tko može grijehe otpuštati doli Bog jedini?!?"

Luka 5,21 - Stručnjaci iz spisa i farizeji, međutim, počeo tvrditi: "? Što je on to blasphemes način Tko još može grijehe otpuštati doli Bog jedini"

Čovjek koji tvrdi da ima moć da oprosti grijehe je psovka Boga.

Postoji samo jedan posrednik, Isus Krist, koji nam mogu pomiriti da naš nebeski Otac. Vjera u Isusa Krista i njegovo poštovanje za zakon ljubavi ima šanse na vječni život.

1 Timoteju 2,5 - Jer jedan je Bog i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovjek Krist Isus.

Spasenje se ne mogu kupiti ili zaradio svojim djelima, posjeti izmišljena mjesto hodočašća ili sudjelovanja u bilo kojem mase. Kao što sam napisao je samo jedan posrednik između Boga, Isusa Krista. Nijedan čovjek nije dopušteno maskenbal kao posrednik između Boga!

Oproštenje naših grijeha iskreno se mora pitati u molitvi, koja je razgovor s Bogom, bez odricanja dosadno fraze iznova i iznova. Nastojimo da promijeni svoj život, ispraviti svoje pogrešne djela i aktivan. Samo na taj način ćemo imati priliku u vječni život.


Povezani članci iz kategorije - Lažna učenja

Ukazanja Djevice Marije - istina o marijanskim ukazanjima

267_pope_virgin_marie.jpg Danas, Katolička crkva je fenomen ukazanja Djevice Marije, plačući kipovi, ljekovitim izvorima. Ta mjesta su postali mjesto hodočašća i posjetili milijuni vjernika širom svijeta. Ne možemo poreći ovu činjenicu, budući da ...
Dodano: 16.11.2010
Pregleda: 245081x

Nadnaravno iskustvo

66_nadprirozene_zazitky.jpg Imate li paranormalnih iskustva?Pomiče li kuće slikarstvo, foto njihovih preminulih rođaka? Da li smatrate da ste htjeli da razgovaraju sa kontakt osobi koja više nije među žive? Ne znam što da ...
Dodano: 11.08.2010
Pregleda: 150791x

New Age - Mesija Maitrea u proročanstva

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age pokret u više posljednjih godina, raste postupno i neprimjetno, a dobiva se u svim područjima našeg života. Pokret ubrzo rastao tajno, ali od 1984, kada mu je bilo naređeno ...
Dodano: 30.11.2010
Pregleda: 161965x

Video - False učenja u posljednjim danima

441_video_falesny_mesias.jpg Titlovi za video:Biblija foretells moralni nivo čovječanstva na kraju vremena. Mi smo svjedoci tih stvari zar ne?Isus je rekao u Mateju 24, 4-5, u posljednjim danima Mnogi će doista doći u ...
Dodano: 03.06.2011
Pregleda: 157705x

Vjera i djela - Evanđelje?

446_vira_a_skutky.jpg James 2,20 - Kad shvatite, budalo, da je vjera bez djela jalova? (King James Bible - vjera bez djela je mrtva)Duhovna Babilon dugi niz godina uči da je Isus čuva zakon ...
Dodano: 06.07.2011
Pregleda: 148657x
Preporučena

Hr.AmazingHope.net - Oprost - možemo kupiti ili zaraditi spasenje?