Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Otkriće biblijskih gradova Sodome i Gomore

Biblical Archaeology

38_10_sodom_and-gomorrah.jpg

Otkriće biblijskih gradova Sodome i Gomore

Dodano: 20.09.2010
Pregleda: 523422x
Teme: Biblical Archaeology
PrintTisk
29_1_sodom_and-gomorrah.jpg30_2_sodom_and-gomorrah.jpg31_3_sodom_and-gomorrah.jpg32_4_sodom_and-gomorrah.jpg33_5_sodom_and-gomorrah.jpg34_6_sodom_and-gomorrah.jpg35_7_sodom_and-gomorrah.jpg36_8_sodom_and-gomorrah.jpg37_9_sodom_and-gomorrah.jpg38_10_sodom_and-gomorrah.jpg39_11_sodom_and-gomorrah.jpg40_12_sodom_and-gomorrah.jpg41_13_sodom_and-gomorrah.jpg42_14_sodom_and-gomorrah.jpg43_15_sodom_and-gomorrah.jpg240_analysis.jpg245_sodoma_a_gomora_sira.jpg242_sodoma_gomora_budova3.jpg243_sodoma_gomora_budova.jpg244_sodoma_gomora_budova2.jpg

Sodomu i Gomoru, Biblijski gradovi uništeni sumporom.

Svatko zna poslovica svakako Sodomu Gomoru, kada govorimo o nešto vrlo sramotnim. Odakle potječu te riječi, nastale slučajno ili imaju čvrstih temelja? Ovaj izraz ne može izazvati to se događa, ali u knjizi koja se zove Biblija.

Sodomu i Gomoru i tri drugim gradovima ADMA, Soar, Cebojim uništili Biblija Božja sila za svoje perverzije. Ovaj grad je bio uništen kao upozorenje budućim naraštajima. Sva ova zla gradovi uništeni su Bibliju kao sumpora, pretvorila u pepeo.

Na kraju povijesti svijeta, otkrio je grad koji je bio uništen od sumpora, kao što je pisano u Bibliji. Sve pet od tih gradova su u blizini Mrtvog mora. Otkrića su uistinu nevjerojatna. Jasno ukazuju na vjerodostojnost biblijske priče, što ukazuje na neograničenu moć Božju. Bog ovaj grad za nas da bi u toku, kao upozorenje da današnje društvo perverzni. Ista sudbina zadesila je Sodoma i Gomora čeka ovaj svijet.

Pronalaženje tih gradova, možemo pojasniti biblijskoj priči o Sodomi i Gomori, a vi potvrdite svoju autentičnost. Priča o gradovima uništili sumpornim nije samo mit nego činjenica.

Godinama je pronašao zgradu, promatrala je kreacija prirode. Unatoč činjenici da su one mjesta nalaze u blizini prometnica, civiliziranog mjesta. Na primjer, Gomora se nalazi ispod tvrđave Masada, koji je na stjenovitom litici. Iz ove tvrđave je fascinantan pogled na cijelu Gomori, njegove zgrade i ulice. Unatoč pristojne ukupno dostupnosti tih gradova da će proći neopaženo. Sodom je planina Sodome, koji je tako dobio ime po nekoliko tisuća godina do danas.

Ima li dokaza da su stranice zaista pronašli ostatke biblijskih gradova?

Preko stranice, zgrade su bjelkasti pepeo i puna je doslovno milijune sumpora lopti. Izvan ove lokacije, bez sumpora i pepela loptice su pronađeni. Analizirana je, to je patch pepela i sumpora lopte. Sumpor lopte nije nađena koja sadrži 90-95% sumpora. Priroda je tako čist sumpor u količini neće pojaviti bilo gdje u svijetu.

Nađeni su u zgradama, zidovima, Ziguraty, sfinga. Svi ovi objekti su potpuno izvan pepela probusene velike količine sumpora lopti. U tim lokalitetima pronađeni su kosti iz pepela, pronađeni su uzorci rastaljeno željezo i zlato.

Tko je otkrio izgubljeni grad?

Ron Wyatt prošlo Mrtvog mora dvanaest godina, do 1989, na jednom od tih putovanja on je uzeo bijeli tijela posebnih oblika duž Mrtvog mora. Ove usluge su ga podsjetila na gradske zidine i kuće. Oni su ga podsjetila na zgradama koje su stvorili ljudskom rukom.

Ron je otišao u Lost City s kolegama i istražuju ovih nalaza. On je predao jasno svjedoči da je biblijski grad. Tijekom godina, posjetio site mnogi ljudi iz cijelog svijeta. Je navrata analizirani sumpora i pepela lopte. Bilo je puno prerađenih materijala, video, web stranice i knjige.

Češka Republika, posjetili stranice, g. Milan látka, donio sumpora loptu i morali napraviti detaljnu analizu u laboratoriju. Provjerena za češke nacije, da se te stranice doista postoje, i nalaza su istinite. Možete vidjeti sve na web http://www.ban.cz

Kako je moguće da grad je preživio do danas?

Lice grada sačuvani su zbog niske oborina na ovom području. U ovom području je minimalna količina oborina (5 cm / godinu). Intermitentna kiša je površina građevina iz pepela tvrdom podlogom, s rezultatom da je grad sačuvani do danas. Kad bi kiša na tim mjestima više, grad potpuno je uništen, raspušta kiše. Prilikom sudara bio je manji, kore na površini od zgrada i stvorili grad će biti uništeno vjetrom.

Flavius Josephus svjedočenja, židovskog rata.

Josip Flavije (37-100 živio oko AD) - u svojoj knjizi židovski rat, četvrta knjiga u osmom poglavlju opisuje područje asfalta (Dead) jezero, gdje se pojave na površini asfalta gruda. Opisuje dužina jezera, koja se proteže u Arapskoj Soara. Ona govori o pet gradova srušene i pepeo, koji je vidio tamo. U vrijeme Flavia mjesta su razrušene gradove jasno poznata.

Biblija je knjiga nadahnuta od strane našega Stvoritelja!

Preko ovih arheoloških otkrića, možemo potvrditi da je Biblija knjiga priča, ali stvarno knjigu u kojoj su povijesne činjenice. Biblija je knjiga nadahnuta od strane našega Stvoritelja.


Povezani članci iz kategorije - Biblical Archaeology

Noina arka je pronađena, potvrđujući tursku vladu

10_noahs-ark-national-park-10-km-from-ararat.jpg Turska vlada je provela istraživanje sa arheolozima na mjestu Noina arka u brdima Ararata. Istraživanja potvrdila prastarih Ron Wyatt i njegove kolege. Utemeljena na tom mjestu Nova priroda rezervat Noina arka ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 451351x
Preporučena

Sodomu i Gomoru - Flavius Josephus, židovski rat

239_sodoma_a_gomora_sira.jpg Flavius Josephus Tko je bio?Iosephus ili Josip Flavije je rođen oko godine 37/38 u Jeruzalemu, umro oko 100. godine u Rimu. Izvorni naziv Josip Ben Matitjahu. On je bio učenjak i ...
Dodano: 13.10.2010
Pregleda: 254723x

Sodomu i Gomoru - jedinstvena slojevite pepela i sumpora

211_sg-still-brimopenlid.jpg Mnogi pokušavaju tvrde, opovrgnuti, izazov one prekrasne biblijske nalaza. Ona tvrdi da je u prirodi na mnogim mjestima je čista sumpora. Da, slažem se u prirodi diljem svijeta su mnoge web ...
Dodano: 05.11.2010
Pregleda: 347765x

Noina kuću i grob

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt je pronašla dvije spomen ploče na kojima su uklesana u kamenu, koja je predstavljala smrti Noaha na jednom brodu i smrti svoje žene na njihov drugi album s osam ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 198770x

Privez i tegljenje kamenja Privjesak - Noina arka

56_kotevni_kamen1.jpg Kada posjetite stranicu Noina arka u ljeto 1977, Ron Wyatt pronašao nekoliko njegovih sinova masivna antička kamenja. To kamenje su proboli, to je sidro kamenje. Kamenje nose križevi s osam ikonografije ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 199874x

Hr.AmazingHope.net - Otkriće biblijskih gradova Sodome i Gomore