Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Sodomu i Gomoru - jedinstvena slojevite pepela i sumpora

Biblical Archaeology

211_sg-still-brimopenlid.jpg

Sodomu i Gomoru - jedinstvena slojevite pepela i sumpora

Dodano: 05.11.2010
Pregleda: 347766x
Teme: Biblical Archaeology
PrintTisk
202_sira_test.jpg203_sira_lzicka.jpg204_sira_lzicka2.jpg205_sodom_and-gomorrah.jpg206_4016121850_c04bf8f21e.jpg214_2_sodom_and-gomorrah.jpg208_15_sodom_and-gomorrah.jpg209_dscf0023.jpg210_sg-brim-ball-burn-ring-2.jpg211_sg-still-brimopenlid.jpg212_7_sodom_and-gomorrah.jpg213_1_sodom_and-gomorrah.jpg215_3_sodom_and-gomorrah.jpg217_12_sodom_and-gomorrah.jpg218_analysis.jpg219_ash.jpg220_brimstone01.jpg221_gomora_masada.jpg222_popel.jpg223_sodoma_a_gomora.jpg224_sodoma_a_gomora_1.jpg225_sodoma_a_gomora_2.jpg226_sodoma_a_gomora_3.jpg227_sodoma_a_gomora_sira.jpg229_sodoma_a_gomora_vrstevny_popel.jpg230_sodoma_gomora.jpg231_sodoma_gomora_budova.jpg232_sodoma_gomora_budova2.jpg233_sodoma_gomora_budova3.jpg234_sodoma_sirne_koule.jpg

Mnogi pokušavaju tvrde, opovrgnuti, izazov one prekrasne biblijske nalaza. Ona tvrdi da je u prirodi na mnogim mjestima je čista sumpora. Da, slažem se u prirodi diljem svijeta su mnoge web stranice gdje je čisti sumpor. Kao u Java, gdje je minirano velike komade lokalnih kristalne sumpora iz vulkana. No, važno je ispitati kako se sumpor nalazi u prirodi, što je njegov sastav i čistoću. A onda je ovo stvarno usporediti s uzorcima iz sumpora pronađen gradova.

U prirodi, čisti sumpor u vulkan, ali ne u obliku fine prašine sumpora pritisnut. Vulkani nalaze se, kristalni sumpora visoke čistoće, mirno i 99%.

Sumpor, koja je pronađena u mjestima svih pet gradova Sodome, Gomore, Cebojim, ADMA, Soara, u fini prah komprimiran u sfere u kapsule izgorio. Sumpor se nalazi uz čistoću do 98%. Bilo je mnogo sumpora analiza uzoraka u cijelom svijetu. Svi stručnjaci koji su bili u mogućnosti testirati sumpora je izjavio da su uzorci potpuno jedinstven. Testovi se mogu pogledati u galeriji.

Kad je bila testirana na sadržaj sumpora Sodome u laboratoriju države testiranja u Češkoj Republici, gospođa predavač je rekao da čisti sumpor vidio ovaj tip se zove ferrosulphur, koja je spoj dvaju elemenata, a tu je čistoća od samo 46% sumpora i da je to najviše govori.

U prirodi, sumpor prašina se javlja u 40-60% maksimalne kvalitete i čistoće. Nigdje u svijetu nema prašine sumpora kao što su kvaliteta depozita u pet gradova.

Je li ovo stvarno neophodno razlikovati vulkanske sumpor = kristalni sumpora, u svijetu mnogo i to je u visoke čistoće. Sumpor u obliku praha u prirodi je stvarno najviše čistoće od 40-60%. Ova činjenica će potvrditi bilo koji dobar udžbenik za geologiju.

Depoziti svih pet gradova nađene sumpora u obliku fine prašine sumpora prešani u kuglice, kućištem i spalili oko prstena i ugrađen u pepeo.

Found pritisne prah sumpora u Sodomu i Gomoru je kvaliteta na 98% svjetske nikada tako će čisti sumpor u prahu nije.

U vulkanska regija u cijelom svijetu već se spominje kristalni sumpora. Neka čisti sumpor u Pompejima, Filipini, itd. jer je najveći vulkanske erupcije ... i znate što je vani ..? Ništa! U Sodomi, ne najmanji nagovještaj vulkanske erupcije, a još je pepela i sumpora u prahu visoke čistoće.

Sumpor u Sodomi, jedinstven je jer je prah, je zapečaćena, paket je blijed i tzv prsten izgaranja, fenomen da svijet nikada neće pronaći. To je ostatak ploče topi, ali ne izvana prema unutra, kako bi se očekivalo za takve stvari, ali to je iznutra prema van. To sugerira da je sumpor rastopljen u nešto i počeo se koplja visoke

I naglasiti da ovi nalazi su jedinstveni na ovom svijetu i uvjerljivo dokazati da je Sodoma i Gomora su nađeni!

Nigdje na ovom svijetu nisu pronašli loptu fine prašine sumpora pritisnuta unutar kapsule, oko kruga i Spaleny ugrađen u pepeo. Samo ovdje u smislu Jordana na Mrtvom moru, gdje je, prema Bibliji, ovaj događaj dogodio.

Može mjestu vulkanskog porijekla?

Let's pogledajte na Pompejima, gradu u pokrajini Napulja koji je uništen vulkanskom bijes vulkan Vesuvius. Kada pepeo pala na grad, sve je bilo prekriveno pepelom. No, sam grad je ostao sačuvan. Jednom pronađena, uklonite pepela i kameni zidovi su čak i mozaici u boji i crteža. To je rezultat vulkanske aktivnosti.

Ovo je Sodoma i Gomora dogodilo. Umjesto pepela premaza grada i svih ovih lica u pepeo. To je nešto sasvim drugo od vulkanske aktivnosti. Nije pronađen je u ruševinama bilo koje druge u svijetu. Arheolozi su otkrili mnogo izgubio gradove u svijetu, ali nitko nije preinačio u pepeo.

Ispitivanja uzoraka i rezultati uzorkovanja.

Mnogi testovi na uzorcima su pokazali da zaista sumpora u prahu. Sumpor koja je do 98% čistoće.

Ron Wyatt je morao obaviti test na uzorku Galbraith Laboratories u Tennesseeju. Utvrđeno je da uzorci su stvarno sumpora i potpuno jedinstvena sastava i kvalitete.

Sveučilište Stetson Gillespie Muzej Minerali u Floridi, koja je najveća privatna zbirka minerala u svijetu. Upitan uzorku od sumpora, kao što je na uzorku od sumpora u vaše kolekcije nikada nije imala.

Glavni geolog za Virginia State University izjavio je da sumpor nikada nije vidio tako fino razlučivosti.

Tako smo jasnim i provjerljivim dokazima, tako da sumpor sastav i kvalitet nije nigdje drugdje nego u mjestima pet izgubio gradove u pepeo.

Pogledajmo još jednu činjenicu u prah i pepeo, iz koje sve te stranice su u sastavu. Kada site i pažljivo pročitajte krajobraza nalazimo da je cijela zemlja je napravljen od različitih materijala od ovih pet gradova. Oko grada je tamno, a gradovi su svjetlo, jer oni su iz pepela. Okolni krajolik je stjenovita, stjenovita.

Ash depozita u područje se sastoji od kalcijevog karbonata i kalcijevog sulfata. Na području dominiraju vapnenačke stijene depozita. Sastav je upravo ono što mi očekujemo, kada se kalcij je spalio sa sumporom.

Spaljene zgrade su napravljeni od lamelirane pepela, možete pregledati u galeriji. Da biste generirali slojevita pepela, materijal mora proći kroz visoke topline. Proces koji stvara slojevite pepela se zove termalni ionizacije. Molekule različitih tvari su ionizirani, odvojeni jedni od drugih u njihov pozitivan ili negativan naboj. Ioni različitih tvari tijekom spaljivanja ugovora, te proširiti i time iskrivljeno plamen. Temperature u tom procesu, 2000-5000 ° C raspon. To je temperatura koja se nosi s materijalima koji su u gradovima. Vapnenac, zlato, željezo, itd. Sve to je potpuno izgorjelo.

Istraživanje koje je R. Wyatt donio prekrasan otkriće. Otkrio je da pepeo tvari koje spali sumpora, proizvodi kao otpad. Ovaj jasen je teži od originalnog materijala izgoreno. Ova činjenica objašnjava kako je ovaj grad mogao držati cijelu 3960 godina!

Check out galeriji što je mogla učiniti s žlicu sumpora, zaigrano s njom savjet i spalio ga.

Na kraju, želim vam nekoliko pitanja to je dobro da mislim za vas.

Kako je moguće da se stranicama nalaze u pritisnut fini prah s čistoćom sumpora do 98% kada se nalazimo u prirodi je to savjet za maksimalnu čistoću sira samo 40-60%?

Kako doći do tih mjesta ogromnu količinu sumpora lopte koje su prešani od fine sumpora u prahu unutar kapsule, spaljene oko prstena i ugrađen u pepeo?

Kako je moguće da je svijet samo pet mjesta, tako izgleda, laminirane pepela i puna sa bezbroj količinu sumpora lopte?

Kako je moguće da se u neposrednoj blizini tih pet gradske lokacije ne Ash Sumpor lopte? Samo stijena, kamenja i desert?

Kako je moguće da se svih pet ovim stranicama je lameliranih pepela, koja se javlja samo za toplinsku ionizacija, uz temperaturu od 2000-5000 ° C?

Biblija nam govori o pet gradova uništen sumpor, Božji sud. Sumpor prema Bibliji kišilo na grad i pretvorio sve u pepeo. Biblija kaže da je grad bio u Sidi Valley, danas Mrtvog mora. Kao što Biblija kaže da je pronađen samo pet mjesta u obrnutoj nakićen s bezbroj pepela sumpora loptice u različitim veličinama.

Znanstveno, nema geoloških objašnjenje za ovaj fenomen, iako mnogi to čine. Dakle, pokušavajući sakriti istinu biblijske priče, ja ne mogu prihvatiti da je Biblija knjiga nadahnut od Boga, našeg Stvoritelja.

Znate pojam znanosti? Svatko mu je vrlo dobro u današnje vrijeme zna. Znanost je posao, treba provjeriti autentičnost Biblije će pasti ove znanosti i mnogi znanstvenici će izgubiti vrlo unosan posao. Sve teorije evolucije, istraživanje svemira i bijes će postati besmislene cijeli svijet. Budući da Biblija jasno govori nam naše porijeklo, tko smo, gdje idemo nakon smrti, što je svrha našeg života. Biblija ne treba raketna znanost samo čista iskrena srca.

Sjetite se da je Biblija izvor istine i ljubavi, snagu i nadu u vječni život. Vjera u Isusa Krista i njegovo poštovanje za zakon ljubavi samo dao život vječni besplatno.


Povezani članci iz kategorije - Biblical Archaeology

Turistički posjetitelja 'centar - Noina arka

28_tourist_visitors_center.jpg Turska vlada je provedena opsežna istraživanja sa arheolozi. Arheolozi su istražili sve činjenice koje im Ron Wyatt i njegove kolege. Uvidom u mjestu i pronašao svih artefakata, turska vlada je prepoznala ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 149854x

Otkriće biblijskih gradova Sodome i Gomore

38_10_sodom_and-gomorrah.jpg Sodomu i Gomoru, Biblijski gradovi uništeni sumporom.Svatko zna poslovica svakako Sodomu Gomoru, kada govorimo o nešto vrlo sramotnim. Odakle potječu te riječi, nastale slučajno ili imaju čvrstih temelja? Ovaj izraz ne ...
Dodano: 20.09.2010
Pregleda: 523423x

Žrtvenika Noina obitelj

23_noah.jpg U blizini mjesta je pronađen oltar Erzap Noina obitelji. Oltar je napravljen od strane Noina obitelj nakon što su poplave, koja je bila žrtvovana Bogu.Postanak 8:20 - kad Noa žrtvenik i ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 192115x

Sodomu i Gomoru - Flavius Josephus, židovski rat

239_sodoma_a_gomora_sira.jpg Flavius Josephus Tko je bio?Iosephus ili Josip Flavije je rođen oko godine 37/38 u Jeruzalemu, umro oko 100. godine u Rimu. Izvorni naziv Josip Ben Matitjahu. On je bio učenjak i ...
Dodano: 13.10.2010
Pregleda: 254724x

Otkrio zakovicama i okamenjen drveta - Noina arka

44_nyt_1.jpg Dana 16. rujna, 1987 Analizirani su predmeti koje su identificirane kao (na ploči drveta greda). Galbraith Laboratory u Tennesseeju Knowville testirati u tim uzorcima. Rezultat je analiza pokazala da uzorak testira ...
Dodano: 22.07.2010
Pregleda: 203136x

Hr.AmazingHope.net - Sodomu i Gomoru - jedinstvena slojevite pepela i sumpora