Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Video - lažnog Mesije u Rusiji

Video

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Video - lažnog Mesije u Rusiji

Dodano: 10.09.2010
Pregleda: 201280x
Teme: Video
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Sergey Anatolyevitch Trop, rođen 14. ledna 1961. Njegovi sljedbenici znaju ga kao Vissarion. On je osnovao i vodio vjerski pokret, koji je poznat kao crkva Zadnja Zakona.

Vissarion je rođena u Krasnodaru, a nakon službe u Crvene armije, on nastanio u Minusinsk. On je radio kao prometni policajac, prije nego je izgubio posao u 1989. Godine 1991 bio je "ponovno rođen" kao Vissarion, vratio se reći, kao što je Isus Krist. Vissarion to kaže da je reinkarnacija Isusa.

Uči reinkarnaciju, veganstvo i približava kraj svijeta, propast civilizacije kao što znamo.

Njegova religija kombinira elemente Ruske pravoslavne crkve s budizmom. Njegovi sljedbenici pridržavati strogih pravila, su vegani i ne smiju bilo loše navike poput pušenja ili pijenja alkohola. Novac je zabranjen u ovoj zajednici. Grupa ima za cilj ujediniti sve religije na Zemlji.

Ovaj pokret se nalazi u sibirski tajga. Ima oko 4.000 sljedbenika, u tridesetak sela u blizini njegove baze Sun City. Širom svijeta ima oko 10.000 navijača.

Što nam Biblija govori o takvim pokretima, Mesija?

Luka 17,23-24 - Ako vam tada reći: "Tu, 'ili,' Tu ', ne ići bilo gdje i za bilo koga da se uda. Kao kad munja osvijetli krajoliku s jednoga kraja neba do drugoga, tako će i Sin Čovječji u svom danu.

Luka 21,8 - "Budite oprezni da ne bude vodio pogrešnim putem", rekao je on. "Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti, ja sam Mesija!" i, Došlo je vrijeme! "Ne idite za njima.

Matej 24,4-5 - Isus im odgovori: "Pazite da vas tko ne zavede. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: 'Ja sam Mesija" i mnoge će zavesti.

Matej 24,23-28 - Ako ste imali je netko: "Evo, Mesija je ovdje! "Ili 'Eno ga!" Vjerujem u to. Uspon je lažno messiahs i lažni proroci te će činiti velika čudesa i čudesa, kako bi se donijeti (ako je moguće) i izabrane. Gle, ja sam vam rekao prije. Ako su vam reći: 'Gle, je u pustinji! "Ne idite, ili reći: 'Gle, tajno mjesto," ne vjeruju.

Kako će izgledati pravi dolazak našega Gospodina Isusa Krista?

Matej 24,27 - Dolazak Sina Čovječjega dolazi kao munja - osvijetlio nebo od istoka prema zapadu.

Matej 24,30-31 - onda nebu će se pojaviti znak Sina Čovječjega, a onda će sva plemena na zemlji plaču i vidjeti Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima nebeskim s velikom moći i slavom. I on će poslati anđele svoje s glasnim rog, i sabrat će mu izabranike s četiri stožerne točke, s jednoga kraja neba do drugoga.

Mark 13,26 - onda vidjeti Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima s velikom moći i slavom.

Luka 17,24 - kao munja osvjetljava krajolik s jednoga kraja neba do drugoga, tako će i Sin Čovječji u svom danu.

1 Solunjanima 4,16-18 - Čut ćete gutljaj naredbu, glas arhanđela, a Trump Božji, sam Gospodin će sići s neba i prvi put mrtvi u Kristu će ustati. Živimo zajedno s njima uhvati u oblacima u susret Gospodinu, onda ćemo biti s Gospodinom zauvijek. Potičite jedni druge ovim riječima.

Otkrivenje 1,7 - Gle, dolazi s oblacima i svako oko će ga vidjeti, čak i oni koji su ga proboli. Sva plemena na zemlji za njega je plakati. Da, amen.

Video - lažnog Mesije u Rusiji - Sergej Anatolyevitch Trop - Vissarion


Povezani članci iz kategorije - Video

Video - Cosmic Sukob

459_vesmirny_konflikt.jpg Svi ljudi na zemlji, bez obzira na vjeru ili nacionalnost, i priznati da sve oko nas u cijelom svijetu je bitka, borba između sila dobra i zla. Borba između svjetla i ...
Dodano: 08.08.2011
Pregleda: 177191x
Preporučena

Video - potrazi za istinom - dobre vijesti o paklu

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Što je smrt i što je poslije smrti? Što je pakao, gdje je pakao? Je li pakao stvaran, ili je samo fikcija? To je stvarno ljubiti Bog dopustio takav okrutan i ...
Dodano: 01.11.2010
Pregleda: 188160x

Video - Doug Batchelor - životnom iskustvu

259_doug_batchelor_zivotni_zkusenost.jpg Poslušajte životnog iskustva poznatih propovjednika i misionara Doug Batchelor. Doug je živio buntovnički život nije pružio ništa, sve dok ste potpuno predali Isusa Krista. Sada je oduševljen i snažan promicatelj Božju ...
Dodano: 10.11.2010
Pregleda: 153775x

Video - Poruke s Neba, ukazanja Djevice Marije

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Danas, Katolička crkva je fenomen ukazanja Djevice Marije. Ne možemo poreći ovu činjenicu, budući da je ovo otkriće je prikazano u mnogim mjestima širom svijeta.Koje je porijeklo od marijanskih ukazanja? Bog ...
Dodano: 08.09.2010
Pregleda: 197366x

MP3 - Tko je Antikrist? - Dr. Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Poslušajte ovo predavanje prof. Dr. Walter Veith, koji će odgovoriti na pitanje tko je Antikrist? Je li to zaista papinske sustav? ...
Dodano: 28.12.2010
Pregleda: 234521x

Hr.AmazingHope.net - Video - lažnog Mesije u Rusiji