Hr.AmazingHope.net (Na početnoj stranici) Hr.AmazingHope.net

Vjera i djela - Evanđelje?

Lažna učenja

446_vira_a_skutky.jpg

Vjera i djela - Evanđelje?

Dodano: 06.07.2011
Pregleda: 148657x
Teme: Lažna učenja
PrintTisk

James 2,20 - Kad shvatite, budalo, da je vjera bez djela jalova? (King James Bible - vjera bez djela je mrtva)

Duhovna Babilon dugi niz godina uči da je Isus čuva zakon za nas, tako da nije potrebno da ga se pridržavati. Sve što radimo je da vjerujemo da je Krist bio poslušan zakonu za nas. Dakle, nije važno ono što našem svakodnevnom ponašanju. Mi grijeh dok Isus dođe, a mi još uvijek možemo biti spašeni. Takva učenja dolaze od đavla! Ovo je drugo evanđelje od onoga zabilježen u Bibliji.

James 2,21-26 - Nije li Abraham, otac naš, ne opravda djelima, kada je doveo svog sina Izaka na žrtvenik? Vidi? Vjerovanje potporu svojim djelima i djela svoje vjere došao ispunjenje! Tako se dogodilo, ono što Pismo kaže: "Povjerova Abraham Bogu i to je bio računaju kao pravednosti", a opisan je kao Božje prijatelja. Vidite? Čovjek se opravdava djelima, a ne samom vjerom. To je bio ne samo djela Rahaba bludnica i opravdane kada su usvojene te ih špijuni poslao neki drugi način? Dakle, kao što je tijelo bez duha mrtvo, tako je mrtva vjera bez djela.

U knjizi vjere i djela (Vjera i djela) na stranici 47 i 49., rekao odjeljak objašnjava npr. bijela pisma tako jasno da ne može biti pogrešno:

Hebrejima 11,6 - i bez vjere je učinio svoje popularnosti nitko dobitke. Tko dolazi k Bogu mora vjerovati da je Bog i da nagrađuje one koji ga traže.

U kršćanskom svijetu postoje mnogi koji tvrde da je sve što je potrebno za spasenje, vjera. Djela nisu, to ovisi o vjeri. Ali Božja riječ nam govori da je vjera bez djela je mrtva. Mnogi odbijaju poslušnost Božjim zapovijedima, nego govori o vjeri. Vjera mora imati temelj Božja obećanja su uvjetno. Kad smo se Njegova volja, kada živimo istinu, onda možemo postaviti i mi ćemo se dati. Ako revno nastojati biti poslušan, Bog će odgovoriti na naše molitve.

Ali, kada smo poslušni, ne blagosloviti. Kada smo odlučili poslušati njegove zapovijedi, onda možemo nazvati "vjera, vjerovanje, vjera je samo - dobiti odgovor od Božje Riječi:". Vjera bez djela je mrtva "Za blagoslov Božje milosti, moramo učiniti njegov udio Mi. mora raditi vjerno i nose plodove pokajanja.

Daljnje čitanje: Vjera i djela nas držati u ravnoteži i čini nas uspješnim u radu savršenstva kršćanskog karaktera. "Isus kaže:

Matej 7,21 - ". Nije svatko tko kaže da mi, Gospodine, Gospodine! 'Će ući u kraljevstvo nebesko, ali onaj koji čini volju Oca mojega na nebesima"

Kad Pavao spominje vremenski hrane, rekao je:

2. Solunjanima 3,10 - Kad smo bili s vama, mi ti dade tu vlast još uvijek ne bi raditi, neka i ne jede!

Isto pravilo vrijedi i za naše duhovne hrane. Ako netko želi imati kruh vječnoga života, da li će njegov trud.

Živimo u vrlo važno i posebno vrijeme u našoj zemlji. Trebamo više vjere nego što smo imali prije. Trebamo jači mandat odozgor. Sotona je sve moje ovlasti za pobjedu nad nama, znajući da kratko vrijeme za svoje aktivnosti.

Pavao zadrhtala i zabrinuti za svoje spasenje, a mi bi trebali brinuti manje da nam nude spasenje mi suočeni? Mi bi vjerojatno vidjeti bilo koji od nas koji su spremni za to i pokazati da nismo podobni za vječni život?

"Mi bi trebali paziti u molitvi, i tjeskobno pokušavaju ući na uska vrata."

Sigurno je da ovaj novi teologije u kojima djeluju, gdje manire, ponašanje i karakter razvoja ne znači ništa. Vi grijeh do Isusova dolaska i spasenje! To je upravo ono što Sotona želi da vjerujem u to. Zatim, kada je u nedjelju zakon će postati odlučujući pitanje će dovesti do inzistirati na tome da smo imali poslušao. Prema tom novom teologije će biti naš odnos prema zakonu nije bilo ništa.

Učenje "novi teologije" leži u činjenici da za primanje vječni život, ne postoje uvjeti. No, ono što veli Pismo?

Matej 19,16-24 - iznenada došao mu čovjek s pitanjem: "Učitelju, što dobro djelo mi je činiti da život vječni?" On reče: "??.. Zašto mi je pitanje dobro samo jedan dobar, ali ako želite ući u život, slušajte zapovijedi", "što", upitao je. Isus je odgovorio: ". Ne ubij, ne čini preljuba, ne ukradi, laži, Poštuj oca i majku 'i' Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga" "To je sve poštuje", rekao je mladić. "Ono što još uvijek nedostaje?" Isus je odgovorio: "Ako hoćeš biti savršen, idi, prodati Vašu nekretninu, i podaj siromasima, pa ćeš imati blago na nebu Dođite i neka ide za mnom.".

Luka 10,25-28 - I gle, jedan pisar ustao i htio da ga probati: "Učitelju, što mi je činiti da baštinim život vječni?" Isus mu reče: "Što je zapisano u Zakonu Kako čitati?" On odgovori: "Ljubi Gospodina Boga svoga svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom snagom i svim umom svojim" i "Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga." "Pa vi ste rekli", reče mu Isus. "To učiniti i vi ćete živjeti."

Rim 2, 6-8-13 - On "će uzvratiti svakom po djelima" - oni koji dosljedno činiti dobro i traže slavu, čast i besmrtnost, vječni život, oni koji u svojoj sebičnosti, istinu i odbijaju slijediti krivnje, međutim, nagrada žestoki gnjev .... pred Bogom nije pravedan, oni koji čuju zakon, ali oni koji ispunjava zakonom.

Hebrejima 5, 8-9 - Iako je bio Božji Sin, naučio od onoga što je pretrpio, poslušnost. Kada dođete do cilja je postao svima koji ga slušaju autor vječnoga spasenja.

Tvrde da se ne traži bilo koji uvjet je false. Kad je došao kod Kristu, govoreći: Učitelju, što mi je činiti primati vječni život? (Spasitelj je rekao:. Samo vjerujem i vi ćete biti spašeni) Spasitelj je rekao: Što je zapisano u Zakonu, kao što ste pročitali?

Lažno učenje da kôd nije učinio ništa, samo vjeruju da je to zastarjela! Vječni život je dano da nas o stanju poslušnosti Božjem zakonu!


Povezani članci iz kategorije - Lažna učenja

Novi dan odmora - Lažni Lunar subote

302_lunar_sabbath.jpg U svijetu je sljedeće subote i nedjelje lažni je još jedan dan odmora. Mnogi gorko proučavanje Biblije došao do zaključka čudno. Vrijedi dan odmora, posvećen Izraelcima je subota, koja je u ...
Dodano: 28.12.2010
Pregleda: 156267x

Video - Poruke s Neba, ukazanja Djevice Marije

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Danas, Katolička crkva je fenomen ukazanja Djevice Marije. Ne možemo poreći ovu činjenicu, budući da je ovo otkriće je prikazano u mnogim mjestima širom svijeta.Koje je porijeklo od marijanskih ukazanja? Bog ...
Dodano: 08.09.2010
Pregleda: 197363x

Video - mogu ujediniti sve religije svijeta?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Bizantske Katolička patrijaršije temelju apostolskog i proročkog autoriteta pred svijetom objavljuje bolna stvarnost: Kršćanska Crkva da je homoseksualnost javno odobravaju, niječu Božje zakone i da se uronjen anatema Boga. Oni više ...
Dodano: 02.11.2011
Pregleda: 176567x

Video - lažnog Mesije u Rusiji

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Sergey Anatolyevitch Trop, rođen 14. ledna 1961. Njegovi sljedbenici znaju ga kao Vissarion. On je osnovao i vodio vjerski pokret, koji je poznat kao crkva Zadnja Zakona.Vissarion je rođena u Krasnodaru, ...
Dodano: 10.09.2010
Pregleda: 201279x

Video - False učenja u posljednjim danima

441_video_falesny_mesias.jpg Titlovi za video:Biblija foretells moralni nivo čovječanstva na kraju vremena. Mi smo svjedoci tih stvari zar ne?Isus je rekao u Mateju 24, 4-5, u posljednjim danima Mnogi će doista doći u ...
Dodano: 03.06.2011
Pregleda: 157705x

Hr.AmazingHope.net - Vjera i djela - Evanđelje?